2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا تعدادش کمتر از ازدواج بدون پوله کسی که شب نون پنیر میخوره عشق و عاشقی بعد دو روز یادش میره

اینطور نیست.

عشق‌هایی کز پی رنگی بود/ عشق نبود، عاقبت ننگی بود.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
میشه کمی بگی

مثلا بابام یه آرزویی داشت که نمیگم چی بود ولی انقد شکر گذاری نوشتم که من براش اینو فراهم کردم شکر شکر من میتونم  .درست شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دوست دارم باشن خب

نمیتونی خب میدونی........قشنگی دنیا هم همینه که نظرات و عقاید متفاوت باشن چه غلط چه درست🥲🫠

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نمی‌دونم پیامم ارسال شد یا نه ولی گفتم خدا هم می‌خواد ما حوب زندگی کنیم مگه نه

درسته

اما من شخصا پول فقط درحدی واسم مهمه که یه نون و آبی باهاش بدست بیارم و یه سرپناهی داشته باشم همین

به شدت از زندگی تجملاتی و کلا استفاده بیش از حد نیاز از پول بدم میاد

جون به نظرم ما به این دنیا اومدیم تا کار و اهداف مهمتری رو دنبال کنیم نه پول جمع کردن

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

مثلا عشق کار میکنه پول در میاره ؟

نه ببین اگه مثلااا واقعا پسره عاشقه طرف باشه با جوون و دل کار می‌کنه شاید دختره هم دست به دستش بده و عاشقونه براهم تلاش کنند و بهترین رو بسازند

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

تا عشق رو تجربه نکنی پول رو انتخاب میکنی

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

مبارکخ

مرسی گلم💕🔥

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨