2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 19 پست
خودش پیشنهاد داد ولی پیام نداد عوضی آخه میگف دلیلشواگ پیام بدم دلیلش رو بپرسم فقط ک بدونم نمیتونم ای ...

نه نپرس. اصا ذهنتو درگیر کسی که هنوز هیچ خبری نیست نکن. خواستگار منم اولش خودش دنبالم بود مثل سگ پاسوخته. تا فهمید منم تمایل دارم عوض شد. در واقع عوضی شد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نپرس. اصا ذهنتو درگیر کسی که هنوز هیچ خبری نیست نکن. خواستگار منم اولش خودش دنبالم بود مثل سگ پاس ...

اینا مرضشون چیه؟باید اشتیاقشون بیشتر شه.حالا من بهش نه نگفته بودم و محل تا ی جایی بهش دادم ولی پیام نداد عوضی

😭😭😭😭

ولی واقعا سخته درکت میکنم منم مشابه شرایط تو قرار گرفتم با این تفاوت که بر سر دوراهی قرار گرفته ام

الان  منم پیشنهاد دارم ولی از یه طرف موندم قبول کنم یا نه شکست عشقی خوردم دلم جای دیگه س بعد از یه طرف میگم با این باشم شاید اونو یادم بره اصلا یه وضعی 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام