2777
2789
عنوان

کات شکس عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 68 پست
درست میشه نگران هیچی نباش❤️شبا اگ میتونی یکم قرآن گوش بده ، با خدا حرف بزنانقد آرامش میده به آدم ک ن ...

ارع اتفاقا شبا همین کارو میکنم ک اروم بخوابم🥲

...تنهاامیدم خداس این شبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رابطه۹ سال تموم کردیم هرشبم گریه هس بانکاز شب فقط اروم میشم من همه چیز رو اتیش زدم از همه پاکردم همه پیام هرچیازش داشتم به یادش نیوفتمولی نمیتونم  کوچه خیابون و جاهایی که بودیم اتیش بزنم به درخونمون نمیتونم نگاه کنم شده فقط یادم میفته میشینم گریه میکنه اصلا توجه نمیکنم کسی باشه گریمو ببینه

تموم میشه ولی ی چیزی همیشه باهات میمونه.

مثلن شاید چن ماه ی بار بیاد تو فکرت 

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

من رابطه۹ سال تموم کردیم هرشبم گریه هس بانکاز شب فقط اروم میشم من همه چیز رو اتیش زدم از همه پاکردم ...

ابجیییی توچجوری ۹سال موندی تو ی رابطه اخه قلبم خودت نفهمیدی بی هدفه فقط دوست بودین؟؟؟؟؟؟

میفهممت منی ک ی سال بودم باهاش کوچه محلو میبینم داغون میشم چرا ۹سال موندی اخه تو

من رابطه۹ سال تموم کردیم هرشبم گریه هس بانکاز شب فقط اروم میشم من همه چیز رو اتیش زدم از همه پاکردم ...

اگ میشد منم خیابونو اتیش میزدم

گریه نکن:)نمیدونم چی بگم بهت شرایطتت سخت تره ولی قوی باش 

باورم نمیشه ۹سال🤨اخع بعد ی سال رابطه باید ب ی قضیه جدی ختم بشع چطوری بودین مگه

ابجیییی توچجوری ۹سال موندی تو ی رابطه اخه قلبم خودت نفهمیدی بی هدفه فقط دوست بودین؟؟؟؟؟؟میفهممت منی ...

هدف داشتیم عزیزم ۹سال عاشقش بودم بخاطرش بهترین خواستگارهامو رد کردم  منتظر موندم که کارش درس شه خونه بخره ماشین بخره ولی بد کرد درحقم😭😭😭خیانت کرد بخشیدم هی فرصت دادم که شرمنده دلم نشم جنگیدم که دلم بیقرار نشه من احمق خودمو واسه ادمی که معتاد شده بود نفهمیدم جنگیدم بخدا نمیدونستم معتاد شده مادرو خواهرش میدونستن نگفتن ۹سال یه عمر هس 

هدف داشتیم عزیزم ۹سال عاشقش بودم بخاطرش بهترین خواستگارهامو رد کردم منتظر موندم که کارش درس شه خونه ...

فداتشم.اخه ۹سال موندن تو ی رابطه چطوری تعهدی بودی ک ب ۹سال کشیده انقد بپاش واستادی 

بمیرم برات

ادم تو نبوده:) بعضی وقتا خدا خودش ادمارو میندازی اززندگیمون بیرون تا بیشتر تباه نشیم اون صلاحمونو میخواد🥲

باورم نمیشه ۹سال🤨اخع بعد ی سال رابطه باید ب ی قضیه جدی ختم بشع چطوری بودین مگه

کور بودم نفهمیدم 😭😭😭😭😭😭😭خیانتشو دیدم بخشیدم  جلوی مادرش زار زدم گفتم چرا باسرنوشتم بازی کردی ۹سالمو برگردون

فداتشم.اخه ۹سال موندن تو ی رابطه چطوری تعهدی بودی ک ب ۹سال کشیده انقد بپاش واستادی بمیرم براتادم تو ...

من احمق منتظرش موندم که با سربلندی بیاد خواستگاری 😭😭😭😭قرار بود این اذر بیاد خواستگاری دیدم بهم گفت که درجریان باش من مواد میزنم بعد تو زندگی نگو شوک وارد نشه بخدا فکر کردم شوخی میکنه اخه بایشگاه میره فقط من سیگار کشیدنشو دیدم بعد به مادرش گفتم گفت خودم گفتم که درجریانت بزاره فکر کردن اونقدر کورم اینم قبول میکنم درست من دوماه نخوابیدم دوماه من حیاط نرفتم 😭😭😭بدترین ضربه خوردم