2777
2789
عنوان

کات شکس عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 68 پست
اون استوری میزاره انگار هیچی نشده بافیک دارمش حالا من سه هفتش ۴۰کیلو شدم مامانم طفلی غصمومیخوره دست ...

الهی☹

ببین خصوصیات بدشو بزار بنویس جلوت باشه اصلا از خاطرات خوبش یاد نکن خیلی هم دیدی نمیتونی برو مشاور صحبت کن

اصلا اصلااا هیچیش دنبال نکن وقتی دنبالش میکنی معلومه فراموش نمیکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه برام دعا کنی پیام بده؟خواهش میکنم♥️

حتما عزیزم 

براتون صلوات فرستادم 

شما هم دعا کنید به عشقم برسم😊😍🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

منی که یه رابطه ۷سالع رو تموم کردم.کلی کیس های خوب ازدواج داشتم که همشونو به خاطرش رد کردم.اخرم گف من فقط تورو برای رابطه می‌خوام .یه ساله تموم کردم و خداروشکر کارما جوابشو داد

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
الهی☹ببین خصوصیات بدشو بزار بنویس جلوت باشه اصلا از خاطرات خوبش یاد نکن خیلی هم دیدی نمیتونی برو مشا ...

راس میگی چک کردن بده

نمیکنمم استرس میگیرم هعی نمدونم چ کنم

خصوصیاتش ک همش بد بود

😐🥲انجام میدم حتما این کارو ک گفتی مرسی اجی جونم

منی که یه رابطه ۷سالع رو تموم کردم.کلی کیس های خوب ازدواج داشتم که همشونو به خاطرش رد کردم.اخرم گف م ...

چقد لاشی هعی ۷سال اخهه

خداروشکر ک خدا جوابش داده

همشون بعد سواستفادشون میرن

میشه بکی چطور کارما جوابشو داد؟میشه بیای تاپیک آخرم بخدا خسته م از دست این پسر

ازدواج کرد.زنش مریض کلی خرج دوا درمون 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️