2777
2789
عنوان

چرا میگن طلاق زیاد شده من که نمیبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 31 پست
بنظرم بهترین نعمت عقله که من نداشتم ادمی که برا خودش و خانوادش سختی درست میکنه بی عقل و کاش بمیره

چند سالته؟بیخیال دختر انقدر مسیر تو زندگی هست و در اینده به وجود میاد که حد نداره همه ی انسان ها اشتباه میکنن مهم اینه از یه جایی به بعد خودت رو پیدا کنی برای خودت ارزش قایل بشی برای خودت تلاش کنی اینطوریه که برای دیگران هم ارزشمند میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟بیخیال دختر انقدر مسیر تو زندگی هست و در اینده به وجود میاد که حد نداره همه ی انسان ها اشت ...

اصلا حال روحیم دست خودم نیست.غصه اینهمه تلاشمو میخورم درس خوندم شاغل شدم به خودم میرسم چقد پسر جذب میکنم ولی قسمت نمیشه.دیدی یکی نقطه ضعفی داره همه از همون نقطه ضعف سر به سرش میزارن و اذیتش میکنن الان خدا هم میدونه من خیلی شوهر دوست دارم قصد کرده اذیتم کنه

دروغه باباالان دخترا خیلی کم توقعن همه اطرافیانم بسازن ولی من احمق پرتوقع هستم مجرد موندم

اره منم دیدن دخترای اطرافم پسره مگس تو جیبش پر نمیزد حتی کارم نداشت دختره چنان عاشق پسره است تازه پسره قدرشو نمیدونه از نزدیک دیدم انگار محبت دختره یک طرفه است 

چند سالته ک اینقد ناامیدیسعی کن زندگیتو کنی .چه مجرد چ متاهلآرامش رو به خودت برگردون

خیلی به خودم امید میدم ولی شب که میشه جنون بهم دست میده شک ندارم خدا در حق من ظلم کرده وگرنه من همه جوره برا زندگیم تلاش کردم

اصلا حال روحیم دست خودم نیست.غصه اینهمه تلاشمو میخورم درس خوندم شاغل شدم به خودم میرسم چقد پسر جذب م ...

مثل همون مثله که انگار برای هر چییزی تلاش میکنی و صددرصد میخوایش ازت دورتر میشه به نظر من یک مدت بیخیال این موضوع شو با خودت و خدای خودت صحبت کن اگر شد چه بهتر نشد هم هیچی ادم تلاشش رو برای زندگی ادامه میده بابت این چیز ها خودت رو ناراحت نکن روی خودت ایراد نذار

خیلی به خودم امید میدم ولی شب که میشه جنون بهم دست میده شک ندارم خدا در حق من ظلم کرده وگرنه من همه ...

اگ بخوای اینجوری فکر کنی بقیه زندگیت در عذابی

تلاش کن

هنر یاد بگیر

خودتو سرگرم کن

کتاب بخون

به خودت حس ارزشمند بودن بده

2790
2778
2791
2779
2792