2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 89 پست
تروخدا بگو اژ بقیه براش فرق دارم یا ن چرا اینروزا برخورد میکنه ک فرق دارم؟میخواد گولم بزنه ؟چی تو فک ...

میخواد گولت بزنهه

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونکه خیلی رکه اخه 😭از اول گقت برای سرگرمی الام رفتارش عوض شده حسشو یهم میگی

واااا گفتهه برا سرگرمی توهنو باهاشیی😐🚶‍♀️

حس معمولی

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

اول چیزایی بپرس ک جواباشو میدونی بعد اینارو ج میدم شاید اشتباه بگمم

رابطمون به ازدواج میرسه؟عاشقم میشه؟از نظرش چجور دختری ام؟حس الانش چیه بهم؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو عزیزم🤍

عزمزمه به نظر شما آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه‌؟

ایندی خوبی داری و پزشک موفق وماهری میشی همونی ک تو میخوای

ازدواجت فکنم 2سال ادم خوب با شخصیت شغلش نمیدونم والا

گفتچ از اولش حس ششم اون حدی نیستم هااا ممکنه همش اشتباه باشه همینطوری حس کنم 

ن بابا نمیمیری مگه چیه زایمانهه😂

من متولد کدوم فصل هستم یا لباسم چه رنگیه؟

کی ازدواج میکنم ؟

رشته مورد علاقم قبول میشم؟

این خواستگار چه مدل آدمیه؟ البته جواب منفی دادیم 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

رابطمون به ازدواج میرسه؟عاشقم میشه؟از نظرش چجور دختری ام؟حس الانش چیه بهم؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو عز ...

اره به ازدواج میرسه وعاشقتهه دختر خوب مهربون حسش بهت فک میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز