2821
2789
موهات متوسطهاز ۲۲ تا ۲۸ سن داری‌متولد فروردین آذر دی بهمن هستیاکس داری قدش متوسطه برگشت داری‌ رشتت د ...

برا منم میگی م بذمیگرده؟پیام میده؟؟

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤗🤭

سالام شوما خوبی😂😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

موهات متوسطهاز ۲۲ تا ۲۸ سن داری‌متولد فروردین آذر دی بهمن هستیاکس داری قدش متوسطه برگشت داری‌ رشتت د ...

امم عزیزم عقد کردم الان باهم دعوا کردیم و بهم گفت طلاق 

به نظرت طلاق میگیریم یا اشتی میکنیم 

باهاش خوشبخت میشم 

سزای بدی هایی که در حقم میکنند رو میبینن 

چه غریب ماندی ای دل🖤

سلامممم مرسییییی 😍راستی ما ای همه حرف می‌زنیم اسمت چیه؟

خدا رو شکر ❤️❤️❤️😍😍😍

به من میگن گلپری دل نمیدم سرسری با پیرهن زری زری دل میبرم از هر کسی😂😂😂 

شوخی کردم اسمم نرگسه گلی❤️❤️❤️🥰🥰

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خوشبختم نرگس خانوممم

همچنین عزیزم اسم شوما چیست🥰

نیستم ولی حسم اومد اره

میشه توهم درموردم حستو بگی برمیگرده؟دلش برام تنگ شده؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
امم به نظرم بهش می‌رسی اونم انگار دوست داره ولی نه خیلی حس ششم نیستم 😁

رابطمون به ازدواج میرسه؟عاشقم میشه؟از نظرش چجور دختری ام؟حس الانش چیه بهم؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو عزیزم🤍