2777
2789
دوستت داره ولی برای برگشتنش دو ب شکهحالا تو بگو لباسم چ رنگیه؟ کی خیالم از بابت خونه بابام راحت میشه ...

به نظرت طلاق میگیریم یا اشتی میکنیم 

ته این زندگی چی میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
بله رنگ لباسم هک داخلش طوسی هست خب برمیگرده؟ دوستم داره

حس ششم نیستم ولی حس میکنم برمیگرده ودوست داره

حالا منو بگوو حس دوستم چیه باهاش قهرمم 

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ نگو😅شاید ۴ ماه دیگه

بخدا درسته 

حالا بزار من بگم

قدت از ۱۶۲تا ۱۶۸

متولد فروردین یا اسفند یا فصل زمستون 

موهات تقریبا بلنده 

اکس داری 

خواستگار داری

پروانه🦋🥺

بخدا درسته حالا بزار من بگمقدت از ۱۶۲تا ۱۶۸متولد فروردین یا اسفند یا فصل زمستون موهات تقریبا بلنده ا ...

شرمنده ولی فقط موی بلند درست بود😁🙏

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

رابطمون به ازدواج میرسه؟عاشقم میشه؟از نظرش چجور دختری ام؟حس الانش چیه بهم؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو عز ...

می‌دونه دوسش داری از نظرش دختر سر به زیری هستی

آره میشه عاشقت 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

چند وقت بعد عاشقم میشه؟یه زمان حدودی بگو..رابطمون جدی میشه؟اگه اره چندماه بعد؟

۵ماه دیگه یا یه سال