2777
2789
منم اينجوري بودم بخاطر تخمك گذاريو ازاد سازي تخمك هستش

من ایماه اینجوری شدم پنج ماهه اقدامم 

این ماه دفعه اولمه لتروزول خوردم به نظرت از اون میتونه باشه الانم با بدبختی یه شب در میون میرم اقدام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم به خاطر عفونت باشه

چون من قبل اقدام رفتم آز دادم و عفونت داشتم یه هفته قرص خوردم برطرف شد بعد اقدام کردم ولی منم مثل شما بودم حتی بدتر

وقتی راه میرفتم احساس میکردم یه چیزی سمت چپم سنگینی میکنه خیلیم درد داش

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
از امروز عصر اینجوری شده یعنی تخمک آزاد شده ؟؟

استارتر فقط سمته چپته ؟

من فقط چپمه

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
الان روز چندمي؟ لترو خوردي سونو هم دادي؟

نه عزیز نه سونو داد نه امپول پنج تا قرص داد اونم چون گفتم میخوام زودار باردار شم 

همین 

الان روز پونزده اقدامم که دیشبو امشب اقدام کردم از دیروزم همین گرفتگی و درد رو دارم 

چرا بدبختی

خیلی سختمه 

خودم به کنار شوهرم مریضه سرما خوردست بدنش ضعیف شده خیلی بهش تقویتی میدم ولی توکل به خدا 

یه شب در میون زیاده اخه 

ولی همه و دکتر ها  کلا میگن یه شب در میون