2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لذتی برام نداره میخوام ببینم همه زن ها مثل من خاطرات بد و زجر اوری دارن یا نه فکر نکنم کسی مثل من با ...

هعییی خواهر تا دلت بخواد شوهرم ب زور خواسته از خونه بندازتم بیرون ولی منه احمق مقاومت میکردم ....میسپارمش ب فاطمه زهرا 😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

هر کسی ک دوست نداره تعریف نکنه  نیاد تو تاپیک دیگه انقد نازو ادا نداره ک خب نگین

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
هعییی خواهر تا دلت بخواد شوهرم ب زور خواسته از خونه بندازتم بیرون ولی منه احمق مقاومت میکردم ....میس ...

خدا بهتون صبر بده وطرف مقابلتونو ادم کنه 

اگه ی وقت اینکارو کرد سریع زنگ بزن صدوده صورتجلسه کنن 

برگ برنده خوبی میشه برات 

تو که دقیقا مثل من هستی بازم یکی مثل من پیدا شد

خیلی دلم پره خیلی ..از خدا خواستم جواب خودشو خانوادشو بده ...انقد کتکم زده هفت هشت ماهه باردارربودم کتکم زد بعد انقد حالم بد شد خودشم ترسیده بود اوایل بارداریم ب خاطر اینکه جنسیت بچه باب میلش نبود انقد کتکم زدو دعوا راه انداخت .. هیچ وقت حلالش نمیکنم😢😭

خیلی دلم پره خیلی ..از خدا خواستم جواب خودشو خانوادشو بده ...انقد کتکم زده هفت هشت ماهه باردارربودم ...

الان چی ؟؟

الاهی کاش کاری از دستمون بر میومد 

چه قد نامرد ووحشی ؟؟الان خوبی 

بچت خوبه ؟؟

خدا بهتون صبر بده وطرف مقابلتونو ادم کنه  اگه ی وقت اینکارو کرد سریع زنگ بزن صدوده صورتجلسه کن ...

نمیشه چون در اون صورت باید طلاق بگیرم ک شرایطشو تصلا ندارم ...ب زور میکشوندم از خونه مینداختتم بیرون ولی التماسش میکردم ..اونم چون میدید مقاومت میکنمو نمیتونم برم اشقال بدتر میکرد..هیچ وقتتتت ازش نمیگذرم..

خیلی دلم پره خیلی ..از خدا خواستم جواب خودشو خانوادشو بده ...انقد کتکم زده هفت هشت ماهه باردارربودم ...

من که دوست دارم بمیرم فقط امید زندگیم دو تا بچه هام هستن یه مدت از بس تحقیر شده بودم میگفتم میرم با یکی دوست میشم اما چکار کنم که اینم فویده نداره جز گناه

نمیشه چون در اون صورت باید طلاق بگیرم ک شرایطشو تصلا ندارم ...ب زور میکشوندم از خونه مینداختتم بیرون ...

مشکل من و تو اینه که دل نداریم اگه یه دفعه میرفتیم دیگه این کار رو نمیکردن اوا چند سالته چند تا بچه داری

نمیشه چون در اون صورت باید طلاق بگیرم ک شرایطشو تصلا ندارم ...ب زور میکشوندم از خونه مینداختتم بیرون ...

خب ی بار مقاومت نکن 

خدا بزرگه دوست من 

خواهر همسر منم همسرش وحشی بود سالها پیش 

همه خونواده مخالف طلاق چون طلاق ی تابوی وحشتناک بود پدر نداشت و.....

ولی ی دفعه کند خودش میگه خیلی سختی کشیدم خیلی ولی الان واقعا خوشبخته