2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 17 پست
بگیر خواهر طلا بگیر. ولی با موافقت شوهر، بخدا خوب بشه نمیگن زن دستت درد نکنه، خدای نکرده مشکلی پیش ب ...

راستی گلم طلای دست دوم چی بهتره بردارم شما ک خرید زیاد داشتی من اصلا سردرنمیارم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی گلم طلای دست دوم چی بهتره بردارم شما ک خرید زیاد داشتی من اصلا سردرنمیارم

طلای دست دوم هرچی گیرت اومد، ولی ساده بخر.

الان همه دنبال طلای دست دوم هستن، زیاد تو طلافروشی ها نمیمونه، من هرچی النگو بچه و شکسته و بریده و  زنجیر باشه، به پولم برسه میخرم. اینکه میگم ساده برای اینکه بالاخره طلا جرم میگیره، وقتی طلا کار شده باشه جرم داخل طرح هاش بیشتره.

نکنه مهم….

۱-زنجیر خریدی، بگو قفلش رو جدا کنه، گاهی داخل قفل مِس هست.

۲- النگو لوله ای اگه سالم هست، بریده باشه، داخل لوله ای ها شن هست، و من به چشم دیدم. 

۳- اگر دست دوم زیاد تو طلافروشی هست، هرکدوم تمیزتر و‌ کم جرم تر هست رو بخرین.

۴- حتما از آشنا بخرین

۵- ترازو صفر باشه، زبل باش خواهر، آخر کار بگو دوباره وزن کنه. نه زشتِ، نه بی ادبیِ، نه طرف عصبانی میشه. اصلا هم بشه مهم نیست.

کار خوبی میکنی با شوهرت میری، ایشون حضور داشته باشن بهتره!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.