2777
2789
عنوان

مدرسه نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست
به ما که مدیرمون میگفت اخراج میکنم دیگه نمیدونم جدی دست اوناس یا نه چون مدیر مدرسه ما پارتیش تو ادار ...

خب بگه ، الان مثلا کسی ک مرفته از بچهای پارسال پیارسالتون دارید؟ چیزی شد؟

والا نمیدونم عزیزم یبار تو یکی از لایوهای یکی از مشاورا شنیدم ک شاگردش قبول شده و کلا مدرسه نرفتهو ب ...

درسم خوبه من از هرکی میپرسم جواب درستی نمیده

مشاور گرفتم انلاین , گفت نرو مدرسه وقتت تلف میشه

ولی میترسم مشکل پیش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اموزش پرورش گفته باید تا اخر اردیبهشت بیایید نمیشع کهمه اونایی ک رفتن مدرسه پشت موندن

وا چ خبره ب ما اول گفتند اسفند الانم گفتن فروردین ولی ما با هم هماهنگ میکنم نمیریم مدرسه مدیرمون عصبیه چون هممون نمیریم حالا تو ک ینفری با نامه ممکنه حل شه

خب بگه ، الان مثلا کسی ک مرفته از بچهای پارسال پیارسالتون دارید؟ چیزی شد؟

کسی نبوده که نره مگخ اینکه خود مدیر میگفت تو معدلت ۲۰ نیا اونم از بعد عید نه از الان چون بخش نامه هم اومده بود از اداره هیچکس حق نداشت پس باید از مدیر اجازه بگیری

درسم خوبه من از هرکی میپرسم جواب درستی نمیدهمشاور گرفتم انلاین , گفت نرو مدرسه وقتت تلف میشهولی میتر ...

عزیزم منم زیاد شنیدم اونایی ک زرنگ باشن قبول میکنن ک مدرسه نیان حالا برو اموزش پرورش ضرر نمیکنی

وا چ خبره ب ما اول گفتند اسفند الانم گفتن فروردین ولی ما با هم هماهنگ میکنم نمیریم مدرسه مدیرمون عصب ...

نامه نمیدن

اداره رفتم ی زن وحشی بود

میگف تا اخر اردیبهشت باید بیایید

مدیرمون خیلی خوش اخلاقه نسبت ب این

عزیزم منم زیاد شنیدم اونایی ک زرنگ باشن قبول میکنن ک مدرسه نیان حالا برو اموزش پرورش ضرر نمیکنی

رفتم

اموزش پرورش هیچ غلطی نمینماید😂فقط میگه نه باید بیایید

کسی نبوده که نره مگخ اینکه خود مدیر میگفت تو معدلت ۲۰ نیا اونم از بعد عید نه از الان چون بخش نامه هم ...

پس چرا به ما میگن اجازه دست مدیر نیست دست وزارت خونست؟

چطوری مدیرتون تز طرف خودش اجازع داد عجیبه

چیکار کنم بنظرت عزیزم؟😔😶

حالا ک میخای نری میتونی بری پیش ی دکتر زنان برات مینویسه ک مثلا یکی دوماه نری اوضاع خیطه کیست داری😂 اذیت میشی . خونوادت هم تحویل مدرسه بدن 

چون پارسال کیست داشتم یکماه نتونستم برم مدرسه مدیر ک فهمید اوضاع خوبی ندارم کاریم نداشت

حالا ک میخای نری میتونی بری پیش ی دکتر زنان برات مینویسه ک مثلا یکی دوماه نری اوضاع خیطه کیست داری😂 ...

پس همینکه ینی با یه نسخه فیک بری پیش مدیر , گیر نمیده بهت یمی مهم نیست دیگه؟ چون واقعا نمیخوام و نمیتونم برم مدرسه , و درسم واقعا خوبه وقتی ک میرم مدرسه افتضاح وقت کم میارم😑😔

پس چرا به ما میگن اجازه دست مدیر نیست دست وزارت خونست؟چطوری مدیرتون تز طرف خودش اجازع داد عجیبهچیکار ...

عزیزم گفتم که مدیر ما یکم پارتی داره حرفش برو داره مثلا از اداره اجازه می‌گرفت که معدل بالاها نیان ولی از اینطرف من دیدم که طرف نرفته مدرسه رتبه برتر شده هیچ مشکلی هم با غیبتش نداشتن 

بنظر من که مدیرتون تا قبل عید اجازه نمیده بمونید خونه اجازه هم نگیری دیگه بدتر فقط روزایی که هیچی ندارید نرو مدرسه همین از بعد عید کلا غیبت کن

پس همینکه ینی با یه نسخه فیک بری پیش مدیر , گیر نمیده بهت یمی مهم نیست دیگه؟ چون واقعا نمیخوام و نمی ...

اخه عزیزم درد کیست غیر قابل تحمله همه خانما اینو میدونن قطعا بگی کیست داری قبول کنه 

حالا من یکماه نرفتم مدرسه 

توام یکماه نرو بعد اون چن روز در میون برو بگو اذیتم ولی ادعای مریضارو درار😂

حالا شانستو امتحان کن ب احتمال زیاد بگیره برات