2777
2789
درکت میکنم بخدا خیلی سخته من دوماه تمام فقط اشک ریختم وهمچنان حالم بده وافسردگی دارم

اخ اخ منم هنوز حالم بده بخدا ولی همش میگم چرا بخاطر پول دل ی مادر می‌شکنند بهش استرس میدن باور کن این کیت های ازمایشگاه ها همشون قدیمی و پر ازدایراد

اخ اخ منم هنوز حالم بده بخدا ولی همش میگم چرا بخاطر پول دل ی مادر می‌شکنند بهش استرس میدن باور کن ای ...

اره بخدا چرا دکترت عوض نمیکنی اخه 

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدانگذره ازشون که الان تو باید اصلا استرس وگریه دوری کنی سعی کن اروم باشی چون خدا نکرده بعد بچت به د ...

خیلی خودمو آروم میکنم ولی واقعا چجوری میخوان جواب خدا رو بدن آخه 

اره بخدا چرا دکترت عوض نمیکنی اخه

خیلی گشتم دیدم اکثرا پولکی تشریف دارن و اینکه من میخوام سزارین بشم پیش دوست این دکتر که میرم و اینکه قبلا آدم بود الان پولکی شده لعنتی خیلی آزارم داد حرفاش واقعا خیر نمیبینن گلم تهران هستم ماه بارداری بالا و خیلی از دکترا قبولم نمیکنن

خیلی خودمو آروم میکنم ولی واقعا چجوری میخوان جواب خدا رو بدن آخه

من که میسپارم به خدادرخواست دوستی دادم بهت قبول کن چندهفته هستی الان 

خیلی گشتم دیدم اکثرا پولکی تشریف دارن و اینکه من میخوام سزارین بشم پیش دوست این دکتر که میرم و اینکه ...

خدانگذره ازشون

قبول کردم گلم ۲۰

بی صبرانه منتظرم تایم بارداریت تموم بشه وبهم خبرخوش بدی نصف راه اومدی عزیزم چیزی نمونده من تازه زایمان زود رس شدم دخترم بستری هم شد 

بی صبرانه منتظرم تایم بارداریت تموم بشه وبهم خبرخوش بدی نصف راه اومدی عزیزم چیزی نمونده من تازه زایم ...

ای جانم چقدر سخت عزیزم خداروشکر الان کنارت خدا حفظش کنه الهی سالم باشی سایت بالا سرش باشه گلم

ای جانم چقدر سخت عزیزم خداروشکر الان کنارت خدا حفظش کنه الهی سالم باشی سایت بالا سرش باشه گلم

بازم شکرخدا الانم تامن گوشی بزارم زمین بخوام بخوابم بیدارمیشه بااستراحت کردن من مشکل داره این ریزه خانم

دخترداشتن قشنگ ترین حس دنیاست برزاردنیا بیاد میفهمی به خدا

وایییییی خداروشکر استرس گرفتم با تاپیکت دختر ، منم دوتا دختر دارم ، خداروشکر ک بچت سالم ب دنیا اومد . دخترت بزرگ ک بشه هیچ کدوم از این روزا ی سخت رو یادت نمیاد 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خیلی گشتم دیدم اکثرا پولکی تشریف دارن و اینکه من میخوام سزارین بشم پیش دوست این دکتر که میرم و اینکه ...

عزیزم خداروشکر که نی نی استارتر سالمه الان برای ارامش دل استارتر و سالم بغل گرفتن نی نی شما و ارامش دلتون سر نماز دعا کردم اگه قابل باشم

الهی همه ی  مامانا بچشون سالم بغلش کنن

عزیزم منم بخدا همین روزا رو گذروندم با این تفاوت که سلفری بچم باز ایراد داشت و مجبور به امینو شدم و باز جواب امینو این بود که کروموزوم نه بچم برعکس خلاصه دکتر نموند تو تهران نرم پیشش اما هیچ کدوم حتی نمیگفتن چیه 

یه خانم دکتر با وجدان که پولکی ام نبود البته ماه اخرم نبود و زایمانم جای دیگه رفتم اما دورانی که استرس داشتم کلی ارومم میکرد الهی خدا به حق این اذان به دو تا دکتر اخری که رفتم پیششون سلامتی بده

حتی سونو‌ اضافه ام نمیفرستاد با دستاش فشار میداد به شکم تا اندازه ی بچه رو ببینه

منم دهانه ی رحمم باز بود دو سانت 

و طول دهانه ی رحمم کوتاه بود

قربون خدا برم خودش بچمو برام حفظ کرد با وجود جواب امینوسنتز الان بچم سالم بغلمه 

دیگه همسرم نمیذاره ببرمش ازمایش ظاهرا مشکلی نداره

خلاصه بخوام برات معرفی کنم دکتری که بعد امینو و سلفری رفتم و ارامش بهم میداد 

دکتر سپیده امین صادقیه بود تو میدون ارژانتین

و خود خانم دکتر که نبود دکتر فاطمه یوسف پور پیشنهاد داد برای زایمان که فوق العاده بود و اینکه سزارین شدم پیششون زود سر پا شدم

چند تا بیمارستان دولتی ام هست اما اگه شکم اول باشی سخت سزارین میکنن

من بچه ی دومم بود راحت قبول کرد البته من کلا دوبار توسط دکتر یوسف پور ویزیت شدم ایشونم خیلی ارامش میداد بهم

و تو بیمارستان خصوصی و دولتی بود 

الهی سالم نی نی تو بغل کنی

میشه دعا کنی منم به ارامش برسم تو زندگیم 

عزیزم خداروشکر که نی نی استارتر سالمه الان برای ارامش دل استارتر و سالم بغل گرفتن نی نی شما و ارامش ...

عزیزم امیدوارم خدابه هممون ارامش بده منم اول سلفری دادم وگفتن مشکل داره بعدامنیوسنتزشدم ویه دکترعالی خداسرراهم قراردادباوجودان وحوصله خداخیرش بدهان شاالله