2777
2789
عنوان

میخوام برا شوهرم گل درست کنم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا چون گل کم کادو میگیرن خیلی خوشحال میشن من کادو دادم قبلا خیلی ذوق کرد

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

مردا چون گل کم کادو میگیرن خیلی خوشحال میشن من کادو دادم قبلا خیلی ذوق کرد

واقعاااا؟؟ 

امیدوارم خوشش بیاد آخه اینجا یکی از کاربرا گف مردا از گل خوششون نمیاد 

ینی بخدا خوشش نیاد همونجا طلاقمو میگیرم😐این همه امروز در ب در دنبال ربان بودم🥲

زرشکی گرفتم توام میخواستی گل درست کنی آخه امروز دوتا دختر دیگ ام اومده بودن تو خرازی ربان میخواستن و ...

دروغ چرا آره 😂

البته خوشم نمیاد به یه دلیلی باید درست کنم

من زرد گیرم اومد اصلا رنگ به درد بخور نداشت 🤣🥴

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

واقعاااا؟؟ امیدوارم خوشش بیاد آخه اینجا یکی از کاربرا گف مردا از گل خوششون نمیاد ینی بخدا خوشش نیاد ...

من ذوق کرد گفت تا حالا گل کادو نگرفته خیلی خوشحال شد به نظرم جالب و امتحانش ضرر نداره

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

دروغ چرا آره 😂البته خوشم نمیاد به یه دلیلی باید درست کنممن زرد گیرم اومد اصلا رنگ به درد بخور نداشت ...

زرد هم خوبه روش اکلیل بریز قشنگ میشه 

منم یجا رفتم زرد داشت ولی گفتم بزار یکم دیگ بگردم اگ پیدا نشد همینو بخرم ک دیگ پیدا کردم 

من ذوق کرد گفت تا حالا گل کادو نگرفته خیلی خوشحال شد به نظرم جالب و امتحانش ضرر نداره

😍😍

عزیزمممم خودمم حس میکنم خوشحال بشه بالاخره قراره کلی زحمت بکشم براش

زرد هم خوبه روش اکلیل بریز قشنگ میشه منم یجا رفتم زرد داشت ولی گفتم بزار یکم دیگ بگردم اگ پیدا نشد ه ...

مرسی واقعا حس خوبی به گل زرد ندارم امیدوارم خوب بشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مطمئن باش قشنگ میشه چنتا شاخه میخوای درس کنی؟

نمیدونم یه چندتایی درست میکنم خیلی مهم نیست فقط میخوام یه چیزی درست کنم