خانمبس مدیر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 16322 عنوان شوهر تو مخ | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست بچه ها پارسال عموش همه رو دعوت کرد سمنان خونشون من نتونستم برم چون باشوهرم قهر بودم اونم نرفت ولی یک سالههه تیکه میندازه ول نمیکنه چیکار کنم مثل بچه ها میکونه 1403/11/16 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monahr عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 464 نه بابا شانس من فقط این اینجورررریه از صبح تا شب کنیزی کن هی یه مهمونی رو بگه خاله زنک ترینننه یه بار جدی بهش بگو تموم شد و رفت تو خوشتمیاد همش مسائل قبل رو یادآوری کنمفراموشش کن
خانمبس مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 16322 یه بار جدی بهش بگو تموم شد و رفت تو خوشتمیاد همش مسائل قبل رو یادآوری کنمفراموشش کن نمیدونم بیششسش از حد رومهمونیاشون حساسه یه بار نتونم برم خونمو توشیشه میکنه
monahr عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 464 نمیدونم بیششسش از حد رومهمونیاشون حساسه یه بار نتونم برم خونمو توشیشه میکنه شاید خانواده آش بعد پشت سرتون حرف میزننواسه همون اینقد براش مهمه بگو اونسری پیش اومد دیگه ولش کن همش میگی ناراحت میشم
خانمبس مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 16322 شاید خانواده آش بعد پشت سرتون حرف میزننواسه همون اینقد براش مهمه بگو اونسری پیش اومد دیگه ولش کن همش ... تازه کتری کرد یه ماه گریه کنم ولی باز میگه جبران نکردم به شدت نا امید میشم از خریتش،هانوادشم خیییلی دو به هم زنن ولی تقصیر شوهرمه
monahr عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 464 تازه کتری کرد یه ماه گریه کنم ولی باز میگه جبران نکردم به شدت نا امید میشم از خریتش،هانوادشم خیییلی ... اینجوری خیلی بده 😢چقد لجبازهاگه اینجوریه اخلاقش که باهاش لجنکن بدتر میشههر چی میکشیم از خانواده های شوهر میکشیم والا
خانمبس مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 16322 اینجوری خیلی بده 😢چقد لجبازهاگه اینجوریه اخلاقش که باهاش لجنکن بدتر میشههر چی میکشیم از خانواده ها ... اصلا جرئت ندارم لج کنم تو خیابون بهم بی احترامی کرده بود سرم داد زده بود زده بود تو پهلوم منم فرداش حوصله مهمونی نداشتم یه ساله داره میگه
monahr عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 464 اصلا جرئت ندارم لج کنم تو خیابون بهم بی احترامی کرده بود سرم داد زده بود زده بود تو پهلوم منم فرداش ... الهی ولش کن بابا الکی غصه نخور 😢
خانمبس مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 16322 الهی ولش کن بابا الکی غصه نخور 😢 انگار خونه عموش میخاستم تاج بذارن سرش