2777
2789
عنوان

کیا سقط کردن حالم خراب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
برا شما هم کیسه زرد و ساک بارداری بود؟ بارداری بعدیت اوکی بود؟

بله.جنین فقط رشد نکرده بود...وقتی سقط شد جفت کامل رشد کرده بود هفته۱۱سقط شد...جفت اندازه ی هفته ی ۱۱بزرگ شده بود...دکتر گفت به خاطر ضعف اسپرم یا تخمک بوده و مشکل کروموزومی داشته که رشد نکرده و تو بارداریا ممکنه پیش بیاد...

بله...خداروشکر بارداری بعدیم همه چیز خوب بود الانم بدنیا اومده ۱۱روزشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله.جنین فقط رشد نکرده بود...وقتی سقط شد جفت کامل رشد کرده بود هفته۱۱سقط شد...جفت اندازه ی هفته ی ۱۱ ...

وااای ینی میشه منم بارداری سالم داشته باشم برام دعا کن

وااای ینی میشه منم بارداری سالم داشته باشم برام دعا کن

ان شاءالله.چرا نمیشه!؟

من بعد سقط جلوگیری نداشتم....ولی میگن ۳ماه صبرکنید بعد اقدام کنید...بعد سقط احتمال باردار شدن خیلی بیشتر میشه.

ان شاءالله بارداری سالم و خوبی خواهی داشت...من نگرانیتو درک میکنم چون همین روزا رو گذروندم...

نگران نباش درست میشه.فقط خودتو و شوهرتو تقویت کن

به گفته دکتر تقریبا 50 روزه بود آره بعد اپن دوتا بچه آوردم خداشکر بارداری هام هردو خوب بود

ینی برا شما هم ساک بارداری و کیسه زرده بود و قطب جنین نبود درسته؟  بعد هفته هات طبق سونو عقب بود در مقایسه با پریودی؟

ینی برا شما هم ساک بارداری و کیسه زرده بود و قطب جنین نبود درسته؟ بعد هفته هات طبق سونو عقب بود در ...

آره ساک و کیسه بود یهو دلپیچه بدی منو گرفتم لکه بینی بعد چن ساعت تو خونه دفع شد ده سال پیش بود

آره ساک و کیسه بود یهو دلپیچه بدی منو گرفتم لکه بینی بعد چن ساعت تو خونه دفع شد ده سال پیش بود

اخ منم دقیقا دلپیچه میگرفتم من هنو خونریزی دارم کی قط میشه لامصب

ناراحتی نداره ، منم دخترخالم سقط کرد تا اومد افسردگی بگیره بعدی رو حامله شد‌ 

فقط برای من که تعریف میکرد میگفت خود سقط کردنش برای اون دردناک بوده

ان شاء الله شما هم زودتر دوباره بچه دار میشی و یادت میره

2790
2778
2791
2779
2792