2777
2789
عنوان

چرا ما دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 22 پست
اره هممون ته ذهنمون تاحالا به این فکر کردیم کساییم ک میگن نه فلان چرت میگن

دقیقااا من خودمم گاهی اینم!تو رابطه رفتم انزژیمو گذاشتم برای ولی ارزششو نداشت ارزش توجه و انزژیمو نداشت هرچند آدم خوبی بود 

ولی اون حجم حرص چ فایده تازه طرف خوب بود دیگه چ برسه ب بدش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم یه بخش از زندگیه...بچه بزرگ کردن هم اسون نیست..اینقدر گفتین فقط بچه بزرگ کنیم که ملکه ذهنتون شد ...

درسته بچه بزرگ کردن خیلی مهمه و سرش باید کتاب خوندم وقت گذاشت هرچی مادر دیدم اطرافم یا طرفو لوس کردن یا هم حوصلشو نداشتن بد رفتاری کردن 

خیلیییی هنره بچه رو طوری بار آورد مخصوصا دخترو ک بدونه هدفش فقط بچه آوردن نی یا پسری رو بار آورد ک جایگاه دخترو بدونه!!!!

منظورم اینه

خونه شوهر خونه بابا نیست که آدم بخوره بخوابه و بچه داری و شوهرداری هم مسئولیتهای خیلی سختی هستن کی گ ...

دقیقا مسئولیت سنگین داره همسر داری 

و خیلیا آشنا نیستم بهش و کورکورانه ازدواج میکنم و به مشکل میخورم چون طرز فکرشان همچنین ک عرض کردم بالا نمی‌گم روشن فکر باشیم و فلان بیسار میگم آگاه باشیم

دقیقا مسئولیت سنگین داره همسر داری و خیلیا آشنا نیستم بهش و کورکورانه ازدواج میکنم و به مشکل میخورم ...

بله عزیزم همینطوره اما تا آدم یه سری چیزارو عملی تجربه نکنه رویاهایی اینچنینی داره خیلی آسون تصورشان میکنیم درصورتیکه واقعیت ماجرا خیلی پیچ در پیچ هست عزیزم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

آفرین آفرین منم ازدواج کردم جز این بدبختیا چیزی ندارم در حسرت یک روز مجرد بودنم‌

اه واقعا تاپیکای خانما ناراحت کننده اس تو ی سیکلی میوفتن ک معیوبه و کم کم ریشه ادمو خشک و افسرده می‌کنه چون انرژیشو سر حرف مادرشوهرش می‌زاره ب جا هدفاش و غصه اشو میخوره دنیا دوروزه:)چرا باید هدرش می‌دادیم حداقل نسل آینده هدر ندن

مادر شوهرو ول کن خود شوهر آدمو روانی می کنه

هییی همون همین خاله من همسرش داغونه ب خاطر حرف مردم طلاق نمیگیره😑😑خود دخترش همیشه ب مادر من التماس می‌کنه باهاش حرف بزنه جدا شه چون تحمل خونه رو ندارن بعد خالم ب خاطر دخترش جدا نمیشه پدر داشته باشه 

از همین اعصاب برام نمی‌مونه ک قوی نیست و خودش خودشو انداخته تو اون شرایط