2777
2789
من آرزوی این قد رو دارم 😂

شما چندی مگه؟؟؟

من نمیتونم کفش پاشنه بلند بپوشم 😑

کفشام بالاتر از ۵سانت پاشنه ندارن 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مرسی 😅😅نه از قدر گم آوردم نه از استخوان بندی 😅😆

خب که چی تو باید خودت رو دوست داشته باشی من الان ۱۷۳ ام مثل خودت بلند قدم هم به این هیکلم میاد ولی بعضی وقتا میگم نکنه ضایعست ؟ 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

خب که چی تو باید خودت رو دوست داشته باشی من الان ۱۷۳ ام مثل خودت بلند قدم هم به این هیکلم میاد ولی ب ...

میدونه من قبلا خیلی خودمو دوست داشتم ولی از موقعی که منو مسخره می‌کردن از خودم میپرسم من که اونقدر گنده نیستم که اینا اینطوری میکنن و از اون به بعد مورد مسخره شدن قرار گرفتم و از بعدش بود که همش فکر میکنم منو مردم یه جوری می‌بینن تازه چادر عربی هم میپوشم بزرگترهم به چشم میام 

من خودم میخوام قبول کنم خیلی خوبم اما یه سری کارا نمیزاره 

میدونه من قبلا خیلی خودمو دوست داشتم ولی از موقعی که منو مسخره می‌کردن از خودم میپرسم من که اونقدر گ ...

میدونی به نظرم آدما وقتی شوخی میکنن اون حسادتشون رو میریزن توی شوخی شون یا وقتی که عصبی ان هر حرفی میزنن همون اونیه که توی دلشونه ،  اونایی که حسودی میکنن رو هم دیگه آدم کم کم می‌شناسه 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

۱۷۰ ام باوزن ۶۹

دوس داشتم ۵۵کیلو بودم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.