2777
2789
عنوان

عیدی کارمند😔🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 25 پست
عیدی هر فرد ۳عائله۸۶۰ مگه این نبود؟

نه عزیز هر شخص سه  م و ۸۴۰    و هر فرزند ۳۶۰ .....

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قربونت عزیزم😅😅😅متقابلا همچین آرزوی خوبی برای شما خوشقلبم

قربونتون عزیزم ❤️

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

😄 والا شوهرم راننده ماشین سنگین صاحب ماشین ده پارسال داد ۵ تومن عیدی داد به من ۵ تومن پسرم و دخترم ...

عزیزم همیشه حقوق و مزایای کارمندای دولت کمه متاسفانه 

الان خیلی از مشاغل آزاد اوضاع مالیشون بهتره تا کارمند.   ایشالله که همیشه زندگیتون پر از رزق و برکت باشه 😍

عزیزم همیشه حقوق و مزایای کارمندای دولت کمه متاسفانه الان خیلی از مشاغل آزاد اوضاع مالیشون بهتره تا ...

مرسی عزیزم ولی خب شوهرم شب و روز خونه نیست خیلی سخته وسواس فکری گرفتم برام دعا کن

مرسی عزیزم ولی خب شوهرم شب و روز خونه نیست خیلی سخته وسواس فکری گرفتم برام دعا کن

عزیزم خدا به دلت و به زندگیت آرامش بده ❤️

قربونت برم مهربونم❤️

درک میکنم خودمم جریانو گرفتم خیلی دلم سوخت براش از صبحهه ماتم کردم براش دلم کباب شد خیلی دعاش کردم آدمیزاده همدیگه رو درک می‌کنیم مخصوصا اگه خودمونم مشکلی داشته باشیم که دیگه صد چندان ناراحتیمون زیاد میشه ...خدا خودش برای همه درست کنه و همه خوشبخت و خوشحال باشن آمین