2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب با همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 55 پست
عزیزم  مجردی؟

نه عزیزم ولی دلیل اینهم اصرار دوستان به خوابیدن شب با هم رو درک نمیتونم بکنم

چون من سالهاست جدا میخوابیم خیلی هم راضی هستیم 

خیلی 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

,من كه نمیتونم جدا بخابم

دستو پامون اضافس نمیتونم سفت بغلش كنم

اما حتما حتما یجائیم باید روش باشه،دستی پائی

خخخخخخخ

برو كنارش بخواب

خودتم نصفه بنداز روش

درست میشه باز

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جای خواب نباید جدا بشه اینجوری صمیمیت از بین میره البته منم یه مدت جامونو از هم جدا کردیم الانم از وقتی زلزله اومده پیش هم میخوابیم البته دختر چهار سالم بینمون میخوابه یعنی در حقیقت بازم جداییم ولی ما کلی مشکل توی زندگیمون هست و من واقعا از دستش ناراحتم والا جدا خوابیدن افتضاحه

خدایا شکرت... به خاطر وجود دخترم و همه عزیزام ازت سپاسگزارم

میگه اگه بر نگردم یک روز باید از کارم بزنم نمیزارم شبب بخابه یکبار تا ساعت سه حرف زدم دیدم خواب رفت خوابیدم ارنجمو محکم زدم تو کمرش خود بخود  روشو برگردوند 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

از نظر روانشناسی شبا باید پیش هم خوابید

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

البته من اخلاقای خاصی دارم

نفسم میگیره اصلا پیش کسی بخوابم شب

دوست دارم تنها و در آرامش باشم الان که زمستونه من تا صبح پنجره رو باز میزارم پنکه هم بالا سرم روشن یعنی باید یخ باشه جایی که میخوابم

اما شوهرم با دو تا پتو میخوابه تازه از بچگی یه ترسی داره شب چراغ اتاق رو روشن میزاره تا صبح

خب نمیتونیم با هم بخوابیم

اون ۱۱ شب میخوابه

من ۴ صبح

خلاصه تفاهم نداریم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
البته من اخلاقای خاصی دارم نفسم میگیره اصلا پیش کسی بخوابم شب دوست دارم تنها و در آرامش باشم الان ...

بچه نداری؟

اون طفلك ضعیف كه یخ میزنه 

به نظر من هرجا که رفت بخوابه تو وبچتم برین کنارش یه موقع بچه شب نمیخوابه یه موقع مریضه مرد باید کنار زنش باشه و کمکش بده  از همین امشب شروع کن بگو جدایی تمومه هرجا خوابید تو هم کنارش بخواب تا دوباره عادت کنه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !