2777
2789
عنوان

میخوام نجات پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 23643 بازدید | 1463 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

✨﷽✨

السَّلامُ‌عَلَيْكَ‌یا‌بقِیَّةَ اللهِ فی اَرضِه

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهِ فی اَرضِه

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورَ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ

اَلسّلامُ عَلَیْکَ‌یا مَولایَ یاصاحِبَ‌الزَّمان 

اَلسَّلامُ‌عَلَیْکَ یاخَلیفَةَ الرَّحمَنِ

ویاشَریکَ‌الْقُران

وَیااِمامَ الْاُنسِ‌وَالْجان :)✨🪴

روزتان به خیر و عافیت 💚

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
﷽مَا عِندَکمُ‏ْ یَنفَدُ وَ مَا عِندَ اللَّهِ بَاقٍ وَ لَنَجْزِیَنَّ الَّذِینَ صَبرَُواْ أَجْرَهُم بِ ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

السلام علیک یا اباصالح المهدی

یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دینک. 🤲

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها 🤲

@پری_2326 @اوجولات @دختری_ازجنس_شیطنت @حاجی_نون_پنیری_سابق @مامانسیدعلیرضا75 ﷽مَا عِندَکمُ‏ْ یَ ...

ممنون آجی که ب یادم بودی😘.

بازم مثل همیشه التماس دعاواسه شفای پوست بدنم وازدواجم.

فاطمه.

ممنونم ازهمتون دوستان

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام عمویی کن واسم 😢حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن

از مزرعه های کوچک بعضی هابرچیده شَوَد مترسک بعضی هاآقا خودمانیم چه کیفی داردوقتی بزنی به برجک بعضی ه ...

سلامت و عاقبت بخیر باشید عزیزم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلام ممنونم بابت تگ .اعياد مبارك ❤️ 🌷 خيلي التماس دعا دارم 🤲🏻 😥

سلام ممنونم عزیزم 

سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

@dokhisiahbakht @10006016 @tamshk_qermez @migmigslowerneighbor @zizi_sln ﷽مَا عِندَکمُ‏ْ یَنفَد ...

ممنونم التماس دعا خیلی محتاج دعام برای حاجت روایی و پربرکت شدن وقت و نزدیک شدن به خدا راه حلی نداری؟

اسمم فاطمه هست لطفا هر وقت نمازی میخونی دعایی میکنی منم یاد کن حاجت روا باشی

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

@hila88 @darakjon @aniii95 @killer_of_big_satan @dokhtarebaharan ﷽مَا عِندَکمُ‏ْ یَنفَدُ وَ مَا ...

سلام عید شما هم مبارک خانوم😘♥️😍 ممنونم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

سلام بر تو ای سرور و مولای من 

سلام برتو ای بهترین خلق خدا و فرزند بهترین خلق خدا 

مارا دعا کن ای یوسف فاطمه 

دعا کن خوب بشیم ،لایق بشیم ،عاشق خدا بشیم 

شرمنده ایم مولا جان 

پیشاپیش میلادت مبارک آقا جان 

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....