raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 عنوان هدیه زایمان من 689 بازدید | 13 پست دیروز همسرم بهم گفت :رها هر لحظه به این فکر میکنم که از اول خلقت تا آخر دنیا همسری به خوبی تو برام نبوده و نیست از هر نظراینقدر خوشحال شدم که اگه همه طلا های دنیارو میگرفت و برام میآورد اینقدر خوشحال نمیشدم:)امیرعلی# :) درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :) 1403/11/16 | 11:29 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 ایجانم عشقتون پایدار گلم ممنون عزیزم :) درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 لذت بردم😍😍😍 😍😍 درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
_عسل_بانو عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4385 عشقتون پایدار گلم ها 🥰 امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13651 عشقتون پایدارواقعا ما زنا این جملات محبت آمیز و از تهه دل برامون از مادیات خیلی بیشتر ارزش داره❤️❤️😍 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 عشقتون پایدار گلم ها 🥰 ممنون عزیزم درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 عشقتون پایدارواقعا ما زنا این جملات محبت آمیز و از تهه دل برامون از مادیات خیلی بیشتر ارزش داره❤️❤️� ... دقیقاطفلی سرش این مدت خیلی شلوغ بودبعدشم درگیر زردی بچه شدیم و بیمارستاندیشب که یهو اینو گفت انگار تمام دنیا رو بهم دادن درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13651 دقیقاطفلی سرش این مدت خیلی شلوغ بودبعدشم درگیر زردی بچه شدیم و بیمارستاندیشب که یهو اینو گفت انگار ت ... وای منم ذوق کردم برات 😍😍ب دیشب ی راهکاری دادم خیلی باحاله گفتم با کسی ک دوستش دارین قرار بزارین هر شب 1 جمله مثبت راجب هم بهم بگید خیلی حس خوبی ب دوطرف میده چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 وای منم ذوق کردم برات 😍😍ب دیشب ی راهکاری دادم خیلی باحاله گفتم با کسی ک دوستش دارین قرار بزارین هر ... اگه بچه بذاره :)) درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13651 اگه بچه بذاره :)) 😂😂😂😂😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10433 بمونید برا هم عزیزم😍😍 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
raha__etemad مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5338 بمونید برا هم عزیزم😍😍 ممنونمممم درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)