2777
2789
عنوان

راهنمای ثبت شماره همراه

3276 بازدید | 186 پست

جهت ثبت شماره همراه   

از داشبورد نینی سایت وارد اطلاعات کاربری شده

در این بخش شماره همراه خودتون رو وارد کنید

در صورتی که کد اعتبار سنجی برای شما پیامک نشده

بعد از دریافت پیامک داخل کادر کد اعتبار سنجی رو وارد کنید 

به این صورت شماره همراه شما ثبت خواهد شد 

در نظر داشته باشید همچنان میتونید بعد از ثبت همراه با همان ایمیل خود وارد سایت شوید. اما حتما شماره همراه ثبت گردد 

مرسی همدل جوون حالااگرقبلاشماره موبایل زدیم وثبت شده  لازم واردشیم اون کدتاییدواینابزنیم؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مرسی همدل جوون حالااگرقبلاشماره موبایل زدیم وثبت شده لازم واردشیم اون کدتاییدواینابزنیم؟؟

حتما چک کنید گزینه تایید شماره همراه اگه هست کد اعتبار سنجی رودریافت کنید گاهی تلفن هست اما تایید نشده یعنی کد اعتبار سنجی وارد نشده

کاش راهنمایی میکردین!چرا نمیتونم ویرایش کنم پیامم رو؟لینک مجاز ویرایش پیام چی هست که من ندارم!؟

فعلا چنین امکانی نداریم اما حتما بهش فکر میکنیم تا راحت تر باشید 

حتما چک کنید گزینه تایید شماره همراه اگه هست کد اعتبار سنجی رودریافت کنید گاهی تلفن هست اما تایید نش ...

مال من اینطوریه ولی با شماره میزنم وارد شم میگه نمی تونید وارد شید شماره غلطه ولی با ایمیل میتونم وارد شم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
حتما چک کنید گزینه تایید شماره همراه اگه هست کد اعتبار سنجی رودریافت کنید گاهی تلفن هست اما تایید نش ...

@ماا_همه_گوگول_مگولیم  

@asalkhanomm  

@delbareaghamoon  

@inurface  

@مریمخانومی  

سلام

تاپیک جدید همدل

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@az9981  

@دخت_ایرانییییییییی  

@setarehham  

@raha_dokhtarmazrae  

سلام

تاپیک جدید همدل

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزم میگم من شماره قبلا زدم قسمت شماره همراه شماره هست همین کافیه

خواهش می کنم.

💚💚💚

گفتم تگتون کنم تاپیک خیلی ها رفتم گفتم خیالتون راحت باشه و... ❗️❗️❗️

همدل همچین حرفی رو زدن:

⬇️

حتما چک کنید گزینه تایید شماره همراه اگه هست کد اعتبار سنجی رودریافت کنید گاهی تلفن هست اما تایید نشده یعنی کد اعتبار سنجی وارد نشده