2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ لباس میفروشم تو خونه

خيلى خوبه

ولى برخورد شوهرت خيلى زشته 

ديگه الان خانوماهم شاغلن 

عزيزم يا سعى كن منطقى باهاش صحبت كنى يا نفهميد بزن تو دهنش البته اگه شغلتو دوست دارى ها

خيلى خوبهولى برخورد شوهرت خيلى زشته ديگه الان خانوماهم شاغلن عزيزم يا سعى كن منطقى باهاش صحبت كنى يا ...

من آنلاین میفروشم می‌خوام لباسارو ببرم از خونه بیرون ک نبینه کلا 

انشاالله که فردا واقعا بره دادگاه

واقعا درک شهرت سخته 

اگه نرفت دادگاه و كارشم ادامه داد برو پزشک قانونى

ازدواج فقط تعهد نيست اهميت دادن به هم هست 

وقتى كه سر مسئله به اين كوچيكى همچين كارى انجام ميده سر مسائل ديگه واكنشش بدتر ميشه

نمیدونم چی بگم ولی نزارید شوهراتون هار شن براتون

من شوهرم خداروشکر با اینکه همچین مشکلاتی با هم نداریم اما تا صداشو ببره بالا من صدامو میبرم بالا تر میگم حق نداری سرم داد بزنیا

یا یه بار از شدت خشمش منو زد منم اینقد زدمش که کل ناخونام شکست گفتم بار بعدی دستت بره بالا بدتر میکنم روز خوش برات نمیزارم تازه یک ماهم حتی باهاش حرف نزدم

از اون روز به بعد اصلا جرات نداره دستشو حتی بیاره بالا

نباید بزارید فکر کنن میتونن کاری کنن

کاربری مال ۲ نفره🦥
کلا زوم کرده گیر الکی میده میگه من پولشو دادم در حالی که دروغ میگه من با کار در منزل ک میزدم پولش جم ...

مردا خیلی پررو شدن. منم اونموقع که بابام مغازه باز کرد مامانم حمایت مالی میکرد و در حد خودش کمک بابام هرگز قدرشو نمیدونه.

ناراحت نباش با سیاست رفتار کن