2777
2789
عنوان

کشتم خودمو

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 50 پست
اخه کرفس چیه که این همه عوارضم داشته باشه طفلی.یه ساقه اس دیگه بیخیال

گیسو جان کرفس که اصلا ربطی نداره من یه تیکه کرفس فریز شده روگذاشتم روبرنجادم بیاد ،بلافاصله در قابلمه روبرداشتم تا بوکنم ببینم شوید یا کرفس که...

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
ن از بوی کرفس از بخار برنج دم شده

وای چقدمگه کله توفروکردی توقابلمه؟؟

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسینگت داشتی بهش،خاستی خودت یه دونه قرص حساسیت  بخور یا صبر کن خوب نشد برو دکتر،،،،چون میگی س ...

ن‌گلم من خورش کرفس و سوپ کرفس زیاد درس میکنم حساسیت ندارم از بخاربرنج دم شده سوختم اینجوری شد

حساسینگت داشتی بهش،خاستی خودت یه دونه قرص حساسیت  بخور یا صبر کن خوب نشد برو دکتر،،،،چون میگی س ...

ای بابا

بخاره بابا

بخار سوزوندسش

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

خیلی اذیتی بروحمام،زیردوش شایدبهترشی

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

گیسو جان کرفس که اصلا ربطی نداره من یه تیکه کرفس فریز شده روگذاشتم روبرنجادم بیاد ،بلافاصله در قابلم ...

اهان.فکر کردم کرفسو از فریزر در اوردی بو کردی اینطوری شدی😂😂رفتم کرفسو از فریزرم دراوردم بو کردم میگم پ چرا بو نداره😂

ببخشید درست متوجه نشدم

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
وای چقدمگه کله توفروکردی توقابلمه؟؟

موضوع این نیس بی عقلیم این بود بلافاصله درو باز کردم برنجم دم کشیده بود...

دیوونه حساسیت چی چیه بخار سوزوندتش

😒😒میگه بویاییش رفته،بویایی ک ربطی به سوزوندن نداره

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
آهااااا. ای بابا. سوختگی با بخار خیلی سخته. ولی مثل سوختگی های دیگه خوب میشه . باید با دردش بسازی..

سخته خیلی سخت