2777
2789
عنوان

از بداخلاقی‌ها شوهرم درمونده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست
با آدم بد اخلاق خیلی سخته زندگی .یکی از اطرافیان منم بداخلاق بود آخر سر راضی شد رفت دکتر قرص آسنترا ...

وای چه خوب

این اصلا نمیاد مگر برم دادگاهی کنم به خاطر بچه مجبور شه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

آسنترا دوز داره ؟

اسنترا نمونه خارجیِ قرص سرترالین هستش و بله دوز داره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه کوچکه بریزه نباید فهش بده کتک بزنه این زندگی نیست جهنمه

به خدا قسم جهنمه

وای چه خوباین اصلا نمیاد مگر برم دادگاهی کنم به خاطر بچه مجبور شه

وقتی خوش اخلاقه راضیش کن ، دکتر عمومی هم ببری تجویز میکنه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
وقتی میزنتت چیکار میکنی ؟ واکنشت چیه

هیچی فرار میکنم نفرینش میکنم گاهی اجازه میده منم برنمش

هیچی فرار میکنم نفرینش میکنم گاهی اجازه میده منم برنمش

ببین یه بار که اینجوری شد ،خودتو بزن به سلیته بازی ،فکر کن هر چی سکوت کردی تحمل کردی الان وقتشه حقتو بگیری از زندگی  ،صداتو ببر بالا ،محکم بگو حقی نداری با من اینجور صحبت کنی بار اخرت باید باشه ،هر چی هم دم دستت بود بشکون ،یه جوری رفتار کن که بفهمه عواقب بدتری داره اگه بهت گیر بده 

به خدا قسم جهنمه

خودم شوهرم سرهمین مسائل  همیشه بعث داشت خدارشکر بچه نداشتم همیشه گیرمیداد به من فرش کثیف کردی ظرف خراب کردی وسواس داشت دگه نتونستم تحمل کنم ۴سال زندگی برام جهنم بود درخواست طلاق دادم هیچی نخواستم خدارشکر الان دوما ه مهرطلاق خوردتوشناسنامه واقعأ نفس راحتی میکشم بخدا دگه از هرچی ازدواج میترسم اسم ازدواج میگیرن گریه میکنم

ببین یه بار که اینجوری شد ،خودتو بزن به سلیته بازی ،فکر کن هر چی سکوت کردی تحمل کردی الان وقتشه حقتو ...

اونجوری کردم داد زدم منو میگیره پرتاب ممیکنه یه گوشه بدتر میکنه میگه ساکت باش 

بداخلاقی های شوهرت رو که یک مشاور عاقل بابد بهت بگه چکار کنی باهاش

ولی حتما موقع غذا خوردن بچه روفرشی، زیراندازی چیزی بنداز

بچه ما بزرگ هم هست ولی  موقع غذاخوردن زیر دستش روفرشی نباشه فرش بعد چند مدت به فنا رفته

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خودم شوهرم سرهمین مسائل همیشه بعث داشت خدارشکر بچه نداشتم همیشه گیرمیداد به من فرش کثیف کردی ظرف خر ...

با خانوادتی؟