من میذارم توی پلاستیک مخصوص و میذارم توی کیفم با خودم میبرم. هیچ وقت خونه ی کسی وسایل مربوط به پریود ...
بعد اگه دو سه روز خونه یکی مهمون بودیم تکلیف چیه؟
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
بکشی هم مال خودته ولی اونو باید بقیه بردارن بقیه مسئول برداشتن خون کثیف ما نیستن که
برداشتن نداره.تو سطل ی پلاستیک دسته دار بزرگ هست ک دستمالا رو میریزیم توش.ی نواره پلاستیک پیچ ک توش پیدا نیست.اون پلاستیک بزرگه رو گره میزنیم میندازیم دور.محتویات توش معلوم نیست و دستمون ذره ای بهش نمیخوره!البته من خودم با عرض معذرت پوشک و نوارو با خودم حمل میکنم!ولی کسی بندازه بدم نمیاد ب شرطی ک سطلم توش پلاستیک باشه
فرقی نداره. من هم پوشک بچه م رو و هم زباله های خودم رو جمع میکنم میبرم. اگه چند روز بمونیم میذارم توی کیفم و هر وقت رفتیم بیرون میندازم توی سطل های بیرون. سطل زباله ی اتاق رو هم خالی میکنم و خودم میبرم بیرون.