2777
2789
وای رامسر خیلی خوبه من از هیچ جا مثل رامسر خوشم نمیاد ولی فکر کنم شهر گرونیه برا زندگی

بله عزیزمهم شهر خیلی زیبا و قشنگیه وهم،امکانات خیلی خوبی داره ولی متاسفانه شهر گرونیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم ساروی هستم و ساری و بابل و رامسرو خیلی دوست دارم

وایمن اهوازه خونم

خداشاهده ازروزی که ازمسافرت شمابرمیگردیم  ازهمون روز باز روزشماری میکنم که یکسال بشه بازبیایم مسافرت شمااااال وایمن عاشق جنگلای شمالمممممم عاشق جنگل  خداز من من دیوانه جنگلهای شمالم روانیشم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

https://daigo.ir/secret/41700181532

آقا اون تاپیک بسته شددددد اونی ک صادق بودی من سوال پرسیدم اگ شوهر آدم این حسو داشته باشه چی جواب داد ...

طبیعیه خب خانوم شوهر ادم ازین درخواستو کنه شما فکنم سنت خیلی کمه شوهر کردی 😂😂

اگر بخوایم به این شهرها مهاجرت کنیم چه ویژگی‌های مثبتی نسبت به بقیه شهرهای شمال داره؟

چون خودم ساروی هستم مرکز خرید زیاد داره مرکز خرید خیابان فرهنگ و قارن و کلا میدان ساعت و همچنین بازار بزگ ترکمن مرکزیش عالیه،جاهای تفریحی مثل دریای فرح آباد،دریای گهرباران ،دریای زاغمرز 

جنگل شهید زارع و جنگلهای کوهسار کنده‌ی نکا هم خیلی قشنگن   

چون خودم ساروی هستم مرکز خرید زیاد داره مرکز خرید خیابان فرهنگ و قارن و کلا میدان ساعت و همچنین بازا ...

ساری قشنگه واقعا 

بعد اینکه همه تو شهرمون واقعا پایه هستن 

کسی به کسی به نظرم کاری نداره هرکسی جوری که دثست داره میتونه بیاد بیرون دور بزنه