2777
2789
عنوان

حس بدی نسبت ب قد وزنم دارم غمگینم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 53 پست
چن کیلو بیشتر میشی؟

خیلی 

الان ۷۸ کیلو ام 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دوست دارم ۵۷_۵۸ یشم

من قدم ۱۷۰ بود ۶۵ کیلو عضله میشدم قطعا حیف اون قده ک همش استخون باشه

الان من ۱۶۰ ام و میتونم بگم ۵۸ کیلو عضله ام دو ساله سخت تمرین می‌کنم 

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها😂😂 اره بخدا فکرشو بکن دراز بد قواره چرا آخه خدا اینجوری می‌کنه یکیو انقد چاق می‌کنه نمیتونه راه ...

وای عاشقتم 🤣ولی تپل بشیم قشنگ میشیما 

من قدم ۱۶۳ وزنم ۴۹ ، یه دفعه فقط توی عمرم شدم ۵۸ کیلو بخدا انقدر ناز بود ،بعد دختر عموم گفت چه خوشگل شدی از اون روز از ۴۹ تکون نخوردم🫣

چه قرصی خوردی عزیزم یعنی بعد قطع قرص وزنت برنگشت؟ من پودر چاقی میخورم تا قطع میکنم بازم درجا لاغر می ...

من هر چی خوردم چاق نشدم سپیرو هپتادین خوردم ۲ماه ولی اروم اروم قطع کردم یهو قطع نکردم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

وای عاشقتم 🤣ولی تپل بشیم قشنگ میشیما من قدم ۱۶۳ وزنم ۴۹ ، یه دفعه فقط توی عمرم شدم ۵۸ کیلو بخدا انق ...

قربونت❤️ اره عزیزم آدمای قد بلند اصلا لاغری بهمون نمیاد من الان انقد خوبه ظاهرم فقط حیف شکمم میاری با مصرف این پودرا منم ورزش نمیکنم شکم آوردم 😖

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎