2777
2789
عنوان

💚💚💚💚💚حرم امام رضام 💚💚💚💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 48 پست
زیارت قبول عزیزم.سلام من به آقا جانم برسون.برای سر به راه شدن همسرم و درست شدن زندگیم دعا کنید .ممنو ...

انشالله برات دعا كردم با ده 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین بخون گلم

الهی حاجت روا و سلامت باشی

التماس دعا 

برا سلامتی و ظهور امام زمان و

سلامتی و عاقبت بخیری خواهرام و عزیزانم دعاکنید

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

ندا. دعا کن فردا خبر خوب بشنوم .و اینکه ف ال قهوه ای ک دیروز گرفتم درست در نیاد اصلا چون زندگی م ن ...

دعا كردم ندا جان ف ال قهوت باطل شه يه ايه الكرسي برات خوندم از اقا خواستم برات 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
برای روح و روان منم دعا کن که آرامش بگیرم. به امام رضا بگو نزار آدما اذیتم کنن

اي جانم ده تا صلوات برات فرستادم 

زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین بخون گلمالهی حاجت روا و سلامت باشیالتماس دعا برا سلامتی و ظهور امام زم ...

ممون مهربونم از طرف تو ده تا صلوات براي اقا فرستادم 

حتما ميخونم از طرف شما يه صلوات

دست پر برگردین 

حاجت روای بخیر بشین 

ما که مجاور حضرت هستیم 

اما بازم سعادت میخواد زیارت 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میشه دعا کنی بختم باز بشه؟ اسمم ساراست میشه دعا کنی ی کار خوب به پدرم زنگ بخوره دن عیدی بیکار تشسته ...

از طرف سارا ده تا صلوات براي اقا

زینب

برای اینکه شر کسی به خودش برگرده دعا کن

دعا کن شفا بگیرم 

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

واقعا مشهدي التماس دعا توروخدا منم دعا كن

بیزحمت دعاکن جوابی که منتظرش هستم هیچ مشکلی نداشته باشه...برای دوتاعزیزم که همیشه سلامت موفق ودرسخون وشاد باشن آینده بسیار خوب وعالی داشته باشن ...مشکلات مالیم حل بشه....مسافرم به سلامت بره وبیاد خونه