2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خطا نداره هیالت راحت ...طبق تجربه و اینکه خودمم پرستارم .تکلیف اون بچه رو همین حالا روشن کن ...اون ط ...

بخدا دوتا دختر دارم عین گل اینم بود بازم مثل اون دوتا جونمم میدادم وای همسرم نمیخواد 

وچندین نفر گفتن خونشون اشتباه بوده پسر بوده تو خون زدن ۹۸درصد دختر

بخدا دوتا دختر دارم عین گل اینم بود بازم مثل اون دوتا جونمم میدادم وای همسرم نمیخواد وچندین نفر گفتن ...

من بااطمینان هزار بهت میگم درسته .

شوهرت نمیخواد چرا دست نکرد جیشivfکنه؟ یا باید ivfمیکردی ...یا اگه در راخدا اقدام رفتی باید میدونستی ک نتیجه ۵۰/۵۰ هست ....چون هیچکس نتونسته در اقدام طبیعی  بره تو رحم، ایکسو ایگرگو بچسبونه بهم بگه بفرما اینم پسر.

ی جیز ازت میپرسم بگو 

تاریخ دقیق تولدت و اولین روز آخرین پریودت رو بگو.

من بااطمینان هزار بهت میگم درسته .شوهرت نمیخواد چرا دست نکرد جیشivfکنه؟ یا باید ivfمیکردی ...یا اگه ...

74/10/23تولدم اخرین روز پریودم۲۱ابان بود که آذر باردار شدم الان ۱۰هفته و دو روز

74/10/23تولدم اخرین روز پریودم۲۱ابان بود که آذر باردار شدم الان ۱۰هفته و دو روز

طبق اینم میشه دختر 

هرتصمیمی میخوای بگیری بگیر .

فقط اینو بدون اگه قراره ب دنیا بیاد و اذیتش کنین و با روح و روانش بازی کنین ....همین الان سقطش کن تا اونم اروم بگیره و کیف کنه تو بهشت برای خودش .

طبق اینم میشه دختر هرتصمیمی میخوای بگیری بگیر .فقط اینو بدون اگه قراره ب دنیا بیاد و اذیتش کنین و با ...

اگه میتونی هزینه کنی آزمایش خون سلفری بده ...اون جنسیت صد درصده دیگه تکلیفتم معلومه.

وگرنه بخوای هی بگی الان نه و این درسته و اون غلط ...میشه ۴ماهو نیمت آنومالی دیگه سخته .

بازم فکراتو کن سلفری بده