shaden_shaden مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 493 عنوان اسم دختررر | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست اسم دختر بگید. قشنگ باشه فقط. ترجیحا آخرشم با ا تموم شه مادر هستم و 1396/10/11 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینوش2 عضویت: 1395/03/21 تعداد پست: 15330 دیار..تسلیم..آویسا..آنیتا..ماهور..ماهک..پناه در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
♡♡_شیگولی_گوگولی_مگولی_♡♡ عضویت: 1394/09/11 تعداد پست: 1905 دختر گلم آنیسا 👈 مانند عشق 💖 منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
صنم_مامان1 عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 1538 خیلی خوشم اومد،نشنیده بودم ممنونم عزیزم هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 لیانا 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»