2777
2789

*💕‍ به شیر بیشه صحرای کربلا صلوات

💕به پاسدار و علمدار نینوا صلوات

💕به آنکه داد و ستدش به راه دین خدا

💕به دستگیر همه خلقِ بینوا صلوات

🌺الّلهُمَّ🎊💗

🌺صلّ🎊💗

🌺علْی 🎊💗

🍃محَمَّدٍ🎊 💗

🌺وآلَ🎊💗

🍃محَمَّدٍ🎊💗

🌺وعَجِّل🎊💗

🌺 فرَجَهُم🎊💗

میلاد_حضرت_عباس#  

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺#

تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

ب قد و قامت ساقی صلوات🌙

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بانو ام البنین سلام الله علیه: فرزندانم و هرکس زیر آسمان کبود است، همه فدای حسین علیه السلام؛

این خانم پیش خدا خیلی آبرو دارند، امروز به خاطر شیر پسرش ، عیدی میده به عاشقای گل پسرش. اگر گرفتاری بگو عباس و حاجت بگیر 💚🧡💜♥️🤎💗🤍💖💝

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بانو ام البنین سلام الله علیه: فرزندانم و هرکس زیر آسمان کبود است، همه فدای حسین علیه السلام؛

این خانم پیش خدا خیلی آبرو دارند، امروز به خاطر شیر پسرش ، عیدی میده به عاشقای گل پسرش. اگر گرفتاری بگو عباس و حاجت بگیر 💚🧡💜♥️🤎💗🤍💖💝

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بانو ام البنین سلام الله علیه: فرزندانم و هرکس زیر آسمان کبود است، همه فدای حسین علیه السلام؛این خان ...

من یکی از مهم ترین کارای زندگیمو که سرو سامون دادن به زندگی ی دختر جوان و مهربونه گذاشتم برای امروز 

نمیدونم چرا خیلی حس خوبی دارم که قراره استارتش امروز بخوره

البته خیلیم استرس دارم ولی این نوع استرس برام شیرینه انگار بیشتر از اضطراب هیجان دارممم

فقط از ی موضوع ناراحتم اینه ک امروز نتونستم روزه بگیرم آخه دیروز روزه گرفتممم

ولی به هرحال بازم حس میکنم دعای خیر بانو ام بنین و قمرشون دنبالم هست و این دخترخانوم لبخند رو لبش میاد🌼

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

من یکی از مهم ترین کارای زندگیمو که سرو سامون دادن به زندگی ی دختر جوان و مهربونه گذاشتم برای امروز ...

چه عالی و زیبا، خدا بهتون خیر بده و ثمره کار نیکتون ان شالله چندین برابر بهتون برگرده ، چه خوب که هنوز هم افراد خوش قلب و مهربون وجود دارند و عشق می ورزند بی منت و توقع 😍🥰😘♥️💝

چه عالی و زیبا، خدا بهتون خیر بده و ثمره کار نیکتون ان شالله چندین برابر بهتون برگرده ، چه خوب که هن ...

دورشما بگردم مرسی از این همه لطف و مهربونی 💖

شکر برای وجود پر مهر خود شما 🌙

دورشما بگردم مرسی از این همه لطف و مهربونی 💖شکر برای وجود پر مهر خود شما 🌙

زنده باشید عزیزم‌ ♥️🌷

2790
2778
2791
2779
2792