2777
2789
تا جایی که اون هیجانش خالی باشه من برادرمم همین طور بود بخاطر اینکه دیوار هارو خط خطی نکنه ورقه های ...

منم دخترم کل خونرو بهم بریزه چیزی نمیگم چندروز پیش تخم مرغ هارو شکونده بود ادویه و حبوبات رو بهم ریخته بود فرش و موکت رو برداشته با لوازم ارایشم کثیف کرده هییییچی نگفتم فقط رد شدم تاحالا دست روش بلند نکردم ولی چند وقته بخاطر مشکلات داد میزنم واقعا دست خودم نیست این بداخلاقی من روش خیلی اثر می‌زاره 😭

منم دخترم کل خونرو بهم بریزه چیزی نمیگم چندروز پیش تخم مرغ هارو شکونده بود ادویه و حبوبات رو بهم ریخ ...

ببینید تربیت درست با لوس کردن خیلی فرق داره شما زیاد داد بزنی مشکل روانی براش ایجاد میشه داد نزنی هم لوس و خودشیفته به بار میاد اصلا این اشتباهات رو نکنید 

هر موقع کار اشتباهی کرد 

بهش تذکر بده بگو این دفعه آخرت باشه دفعه بعدی به پدرت میگم(اگه از پدرش حساب میبره) یا هر موقع ادویه ها یا کل خونه رو بهم ریخت مودبانه دستشو بگرید بزارید تو اتاقش در رو ببنید بدون هیچ عصابیت فقط با تن صدای کمی بلند تذکر بدین که بشین به کار های زشتت فکر کن خونه رو داغون کردی من خسته میشم گناه دارم همیشه منو خسته مسکنی اذیت می‌کنیمفقط داری همه جارو داغون میکنی(بچه ها احساسی هستن و احساسی بودنشون باعث میشه ناراحتتون نکنن)

ولی دفعه سومم تکرار کرد بله حق دارید عصبانی بشید 

به در بگم دیوار بشنوه نداریم حدتو ندونی حدتو نشونت میدم👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید تربیت درست با لوس کردن خیلی فرق داره شما زیاد داد بزنی مشکل روانی براش ایجاد میشه داد نزنی هم ...

آره همین کارو کردم باهاش صحبت کردم الان بهتره ولی مشکل الان خودمم روحم آسیب دیده صبح تا شب با بچه ی پرانرژی خیلی کم میارم مشاوره رفتم کتاب خوندم بهتر نشدم 

کل روز خوابم میاد کل شب خوابم میاد ولی خاب باکیفیت ندارم همش بلند میشم خابم میپره 

آره همین کارو کردم باهاش صحبت کردم الان بهتره ولی مشکل الان خودمم روحم آسیب دیده صبح تا شب با بچه ی ...

بخاطر مشکلاتتونه سعی کنید کتاب بخوانید و فیلم ببینید نه برای اینکه حالتون خوب بشه نه صرفا بخاطر اینکه حواستون پرت بشه 

به در بگم دیوار بشنوه نداریم حدتو ندونی حدتو نشونت میدم👋