2821
2789
عنوان

تخمدان pco

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
الان بهتری؟

علایمم بله بهتره

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ چیزاهایی مصرف میکنید؟

یه پودر داروگیاهی بهم داد با عسل قاطی کردم میخورم تا اونو میخورم حالم خوبه پریود میشم ولی خونریزیم خیلیی کمه 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

خب خداروشکر

قربونت

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
یه پودر داروگیاهی بهم داد با عسل قاطی کردم میخورم تا اونو میخورم حالم خوبه پریود میشم ولی خونریزیم خ ...

من حالا پریود میشم با تاخیر مقدارشم بد نیست ولی همین نفخ شدید و تنگی نفس و ریزش مو خیلی اذیتم شکمم خیلی بزرگ شده

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حالا پریود میشم با تاخیر مقدارشم بد نیست ولی همین نفخ شدید و تنگی نفس و ریزش مو خیلی اذیتم شکمم خ ...

منم اینارو دارو اصلاح سبک کن پیاده رویی برو گرمی بخوررر

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز