2777
2789
عنوان

میاین بگین کی خوشگلتره

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 102 پست

من خودت و ندیدم میشه ی بار دیگه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیا منم 😐

😂😂من اولیو ندیدم اینی که الان گذاشتیو دیدم فقط

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

نه نداریم همینطوووری گذاشتم .

هردو قشنگید

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

اسی این دومیه عکس بدون آرایش عروسش قشنگ تره خودت دوتاش

خب میدونی عکس اولش میکاپش کمتره تو آتلیه هم هست من عکسایه بهتری دارم ولی نمیشه گذاشتشون. الان در نهایت من یا اون😂

خب میدونی عکس اولش میکاپش کمتره تو آتلیه هم هست من عکسایه بهتری دارم ولی نمیشه گذاشتشون. الان در نها ...

هر کدومتون خشگلی خاص خودتون رو دارید . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خب میدونی عکس اولش میکاپش کمتره تو آتلیه هم هست من عکسایه بهتری دارم ولی نمیشه گذاشتشون. الان در نها ...

هر دو خوووووبید هم تو هم اون ولی نمیدونم چرا اون صمیمی تر ب نظر میاد ولی خب توم عالیییی

من خودم برعکس خیلیا از چشمای تیره رنگ خوشم میاد نمیدونم چرا 

ولی خودت قشنگی

هر دو خوووووبید هم تو هم اون ولی نمیدونم چرا اون صمیمی تر ب نظر میاد ولی خب توم عالییییمن خودم برعکس ...

چشاش آبی بود ک عزیزم.  لنز بود که . من خیلی دوسدارم چشم رنگی با ابروی‌مشکی . چون اون قیافش بیبی تره صمیمی تر هم بنظر میاد. من سلیقم اروپایی تره تا شرقی اتفاقا اینم دوسدارم چون موهاش بلونده از یکم پایین تر و پوستشم سفیده ابروهاشم مشکیه😂 

مرسی خودت قشنگیییی❤️