2777
2789
من نفهمیدملباس منطقه قصر شیرین رو شما میگید « قصری»؟یا در کل به پیراهن به قول دوستمون یقه باز و‌کمر ...

نه عزیزمد،  مدلهای مختلف ماکسی رو میگیم قصری، هر مدل ماکسیه زنانه ای که آستین داشته باشه و دامنش تا زمین برسه بهش میگیم قصری 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزمد، مدلهای مختلف ماکسی رو میگیم قصری، هر مدل ماکسیه زنانه ای که آستین داشته باشه و دامنش تا ...

ممنون از توضیحتون.

اسم لباس کُردی، اون که تو عروسیا میپوشن چیه؟

اسم لباساتون با فارسی فرق داره؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه ما به این میگیم قصری میدونم کدومارو میگی مال ما اینا نیست

ولله چووزانم،  کچی من خوم کوردم،  لایخوی خه ریکم ئه وان حالی ئه که م🤦🏻‍♀️😂

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

ولله چووزانم، کچی من خوم کوردم، لایخوی خه ریکم ئه وان حالی ئه که م🤦🏻‍♀️😂

اره بخدا یک هاتوه دله اوه قصری نیه قصری فرق دکا بابا من بخوم کوردم من چاکتر دزانم یا تو 😅😂😂😂دستت خوش بیت گلم

نه ما به این میگیم قصری میدونم کدومارو میگی مال ما اینا نیست

امدلش مشخص نیست زیاد.

لباستون بالا تنه تنگ، از کمر چین سوزنی داره؟

از بالا تا پایین دکمه داره؟

آستین کوتاه و ساده. لباس بلند بلند تا پایین؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
امدلش مشخص نیست زیاد.لباستون بالا تنه تنگ، از کمر چین سوزنی داره؟از بالا تا پایین دکمه داره؟آستین کو ...

ببین مدل ها خیلی زیاده و متفاوت من امروز رفتم این مدلو انتخاب کردم از همه مدلا دارم