2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها تاپیک حس ششمی هست همیشه جزو پر بازدید ها هست 🤣🤣🤣🤣 واای خدااا

2 صفحه سوالاشونو خوندم

حس کردم دهنم داره کج میشه و دارم میرم برای سکته مغزی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تنها تاپیک حس ششمی هست همیشه جزو پر بازدید ها هست 🤣🤣🤣🤣 واای خدااا

والا از این حس ششم خرافات تر چیزی وجود نداره.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اینکه خوبه فقط اونایی که میگن منو علی بهم میرسیم😂

🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

والا از این حس ششم خرافات تر چیزی وجود نداره.

دقیقاا بخدا نمی‌دونم چطوری اینارو باور میکنند یه تاپیک حس ششم میبینن رنگ لباسم چیه تازه طرف اشتباه جواب میده باز هم سوال میپرسن هنوز امید دارند😂😂😂😂فلانی از من خوشش میاد یا نه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

2 صفحه سوالاشونو خوندمحس کردم دهنم داره کج میشه و دارم میرم برای سکته مغزی

😂😂😂😂😂من نرفتم توش اصلا تو تاپیک حس ششم نمی رم اوایل رفتم چند بار توبه کردم بخدا 

دقیقاا بخدا نمی‌دونم چطوری اینارو باور میکنند یه تاپیک حس ششم میبینن رنگ لباسم چیه تازه طرف اشتباه ج ...

والا ملتی عجیب خرافاتی هستیم😄

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اینکه خوبه فقط اونایی که میگن منو علی بهم میرسیم😂

وااای دقیقااا یا میگن علی منو‌ دوست داره یا اون دختره رو هنوز بهم فک می‌کنه 😂😂