2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 34 پست
چون ۳ ۴ مورد دیدی اینو تعمیم دادی به همه خانوم عزیز کاری به حرفت ندارم ولی هر توهینی که میکنی اول از ...

توهین کجا بود میگم چند مورد دیدم زن بچه دارن ولی بازم کمشونه و پیشنهاد میدن این کجاش توهینه 

توهین کجا بود میگم چند مورد دیدم زن بچه دارن ولی بازم کمشونه و پیشنهاد میدن این کجاش توهینه

شما داری میگی وکیلا خرابن

خودت قضاوت کن وکیلا خرابن یعنی چی ؟؟

واقعا زشته عزیز من 

گارد نداشته باش یه اشتباه کردم و اشتباه گفتم چیزی از آدم کم‌نمیکنه ...بازم مختاری 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

در کل نود درصدشون فلزشون خراب

همه  وکیلا مردم عادین 

مشت نمونه خرواره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
مرد خسیس واقعا غیر قابل تحمله خدا نیاره واقعا سخته بنظرم چون ازش پول نخواستی عادت کرده فکر میکنه وظی ...

این حرفت نمیتونه صدرصد درست باشه. براهمه اینجور نیس به ذات ادمه. من خودم حتی اصلاح و ابرو رو هم خودم انجام میدم نه اهل ارایش و نه عملم . حتی ورزشمو خونه انجام میدم. نه ولخرجم زیاد لباس بخرم واقعا. نه اهل قر وفر . ولی بد هم ظاهر نشدم تا حالا جایی . وحالا بحثم اینه همسرم اصلا خسیس نیس با وجود درامد کارمندی پایین همیشه هرماه خودش مقداری پول میزنه به کارتم برای خرجهای خودم . ولی با این وجود به زور منو میکشونه با حساب خودش برام چیزایی میخره. من دلم نمیاد فشار بهش بیاد. یا مثلا جایی برم با دوستام یا تفریحی سریع کارت خودشو به زور میده از این خرج کن حتما برا خودتو بچه ها.چیزی بخوام حتما تهیه میکنه. تا حالا حس نکردم چون من ولخرج نیستم اون خسیس شده نسبت بهم.بنظرم اینا صفت ادمه 

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍