2777
2789

کاش بابام مثل بابای دخترخالم شکاک و بد دل بود...

با اینکه دست یزن داره (دخترخالم میگه بچه بودک با کمربند کتکم میزد) و ۹۰ درصد مواقع زبونش تلخه...اما واقعا بچهاشو دوست داره اگ هم زدتشون به خاطر شلوغ و اذیت کردنای زیادشون بوده...

اصلا نمیزاره دخترخالم لام بزنه ارایش کنه ، لباس خوب بپوشه و............. اما دخترخالم عاشق باباشه و باباشم با این همه محدود کردنش بهش عشق میورزه

حتی گوشی ک امسال ۱۶ سال شده و براش خرید با اینک اصلا اهل دوست پسر و..نیست رو کنترل میکنه و فقط بهش اجازه داده شاد داشته باشه ..بازم رفتارش یجوریه ک دخترخالم دوسش داره.

اونوقت بابای من بی اندازه روشن فکر..فرض کن ساعت ۳ نصف شب بزنم بیرون هیجی فوقش میگ مراقب خودت باش..تتهایی برم مسافرت((شرایطش پیش اومد مامانم مخالف بود بابام میگفت چ اشکالی داره پس فردا میره دانشکاه بزار مستقل بشه)) یا اصلا ن بدترین پوششو داشته باشم کاری نداره اما مثلا یه پسر نگام کنه نمیکه مشکل تو بوذی میگ مشکل اون پسره هیز بوده و از چشم اون میبینه

من حجاب دارم میگه چیه خودتو خفه کردی با این همه لباس!

گوشیمو از ۱ کیلومتریش رد نمیشه

(البته میدونن من اهل سواستفاده کردن نیستم)

برم موهامو رنگ کنم ، پرسینک و هزار کوفت و زهرمار هیجی نمیگه...

دست بزن نداره

اما محبت بلد نیس..مثلا محبتش اینطوریه ک نمیگه دوست دارم ، اما به جاش یه چیزی ک دوست دارمو میخره یا انجام میده....

من دوست دارم بهم بگه دخترم دوست دارم ، عاشقتم ، بغلم کنه بوسم کنه ...

اما هیچچچچچچچچ💔🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲😭😭😭

اینم بگم فقط دلم محبت پدر میخواد و از پسر و دوست پسر و کوفت و زهرمار بدم میاد

نمیدونم چرا یجورایی حسرت دخترخالمو خوردم امشب...🥲

هعب...تاپیک برای درد و دله...💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی زده زیر دلت همین

چون خیلی ها اون حرفه رو ندارن هیچ 

ازادی هم ندارن 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بابای تو خوبه که دیونه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیخودی حسرت میخوری دخترخالت تو سی سالگی هم شرایطش همینه و اگه باز تحت سلطه باشه دست به ازدواج اشتباه میزنه 

تو میتونی با پدرت صحبت کنی جوری ک بهت محبت کنه رو بخش بگی 

میتونی هم از خودت شروع کنس مثلا همیشه از سرکار ک میاد تو درو براش باز کنی ی چایی میوه ای 

اینکه محبت پدرتون میخوای حقته و طبیعیه چنین درخواستی داشته باشی . ولی اینکه دوست داری جری دختر خالت باشی عاقلانه نیست و نهایتِ ناشکریه . خدا می‌دونه چ دردی تو دل دختر خالته .

حالا همون دختر خالت حسرت تورو میخوره 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚