2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از لحاظ پول میگی ، انشاءالله

ولی کلی تلاش و خروج از این کشور رو میطلبه

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

مگه ایرانی بودن چشه؟-نه# -به- خودتحقیری

والا ایرانی ها که از همه نظر در حال رشد و پیشرفتن‌ و بنظرم هیچ تفاوتی نیست چون همه ما انسانیم و اگه یه انسان دیگه تونسته قطعا ماهم میتونیم 

خب هرچقدرم پیشرفت کنم به پای اونا که نمیرسه🥲

تا وقتی فکرت رو اصلاح نکنی و خودتو سطح بالا نبینی نمیتونی پیشرفت کنی .

این همه دختر ایرانی هستن که برند خودشونو دارن و تو شو ها هستن و دارن به سطح اونا میرسن .

وقتی اونا تونستن پس شمام میتونی.

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

مگه ایرانی بودن چشه؟-نه# -به- خودتحقیری

کی خود تحقیری کرد دیوانه؟

ایرانی بودن چیزیش نیست

ولی ما توی همه ی زمینه ها از خارج تحریم هستیم . از داخل فیلتر

ایشون نمیتونه جهانی کار کنه مگر اینکه از ایران خارج شه، خروج از اینجا هم داستان های خودش رو داره

منظور من این بود

یه کلمه یاد گرفتید همه جا به کار می برید

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
تا وقتی فکرت رو اصلاح نکنی و خودتو سطح بالا نبینی نمیتونی پیشرفت کنی .این همه دختر ایرانی هستن که بر ...

عاشق کساییم‌ که انرژی میدن به آدم خیلی خوبین شماها انرژی هاتون به خودتون برگرده قشنگامم🥲😍

کی خود تحقیری کرد دیوانه؟ایرانی بودن چیزیش نیستولی ما توی همه ی زمینه ها از خارج تحریم هستیم . از دا ...

عزیزم من توهین کردم که شما توهین میکنی؟

مثل اینکه بدون توهین و تحقیر نمیتونید کامنت بذارید پس بطفل ریپلای نکنید

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز