2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 32 پست
آره همه جا همین میگنخواهرمم تازه از پنجشنبه جمعه خودش بی حال بودهان شالله واسم دعا بکن که حداقل تت‌ ...

خیالت راحت باشه به خودت اصلا تلقین نکن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خیالت راحت باشه به خودت اصلا تلقین نکن

قربونت برم

گلم

عزیزم

خیلی ممنونم 

مرسی

فدات بشم❤️💋🥰⚘️😍😘🤩💗💓🌿🌱😍🤩💋⚘️💋😍😍

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمچه گلی؟

مثلا کاکتوس ، اومدم   خاک اماده از گل فروشی  گرفتم ریختم تو گلدون نصف بیشتر خاک اماده ریختم و بقیه خاک باغچه،،این درسته؟بقبه گل ها ک اسمشون نمیدونم هم همین کار کردم ،،خاک اماده خالی نیست ،،

فقط خدا 
مثلا کاکتوس ، اومدم خاک اماده از گل فروشی گرفتم ریختم تو گلدون نصف بیشتر خاک اماده ریختم و بقیه خ ...

گلم بستگی داره چه گیاهی رو بخوای خاک عوض بکنی یا بیکاری مثلا کاکتوس ها فقط شن شسته براشون مناسبه یا خاک کاکتوس آماده از گلفروشی ها بگیری

و گیاهان آپارتمانی اکثرا خاک بزرگ نیاز دارن 

نیاز نیست خاک باغچه قاطی بکنی

گلم

عزیزم 

گلم بستگی داره چه گیاهی رو بخوای خاک عوض بکنی یا بیکاری مثلا کاکتوس ها فقط شن شسته براشون مناسبه یا ...

من هم خاک باغچه اصافه کردم و هم خاک اماده ک گل فروشی ها میفروشن ،،بیشترش خاک اماده ،،الان ک خاک باغچه اضافه کردم اشتباهه ،؟،همه رو خالی کنم فقط خاکی ک اماده گرفتم بریزم ؟یا همین بزارم دست نزنم

فقط خدا 
من هم خاک باغچه اصافه کردم و هم خاک اماده ک گل فروشی ها میفروشن ،،بیشترش خاک اماده ،،الان ک خاک باغچ ...

خاک آماده ای که گرفتی خاک کاکتوسه؟

اگه گاهت کاکتوسه که بهتره فقط خاک کاکتوس باشه

چون شن باغچه آب رو توی خودش نگه میداره و کاکتوس خودش گوشتیه و گیاه از بین میره 

سلام شبنم جان.اندومتریوز رو چیکار کردی؟کیستت دفع شد؟هنوز وروژست میخوری؟ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم نه هنوزم درگیرم

فعلا وروژست رو قطع کردم دارم با یه سری داروی گیاهی پیش میرم بیینم چی میشه