2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حسم نسبی هست برا بعضیا خیلی خیلی درست در میاد برا بعضیا اصلا پس اول بذار حدس ماه تولد بزنم تیر ما ...

تیر ماهی نیستم ،عنصر آتش چیه ؟

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

میشه لطفا به منم جواب بدی؟میشه بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجوریه؟اسمم ...

لعیا جان نمی‌دونم چرا حس کردم شما زیاد اجتماعی نیستی یا حالا تو جمع ها شرکت نمیکنی 

بنظرم اگه بیشتر حضور پیدا کنی ارتباط بگیری قطعا به خواسته ات می‌رسی 

لعیا جان نمی‌دونم چرا حس کردم شما زیاد اجتماعی نیستی یا حالا تو جمع ها شرکت نمیکنی بنظرم اگه بیشتر ح ...

☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️کار بدی کردم اونکارو کردم؟ به یه دختر دیگه چش داره؟ دختره ازم خوشگلتره؟

لعیا جان نمی‌دونم چرا حس کردم شما زیاد اجتماعی نیستی یا حالا تو جمع ها شرکت نمیکنی بنظرم اگه بیشتر ح ...

اره زیاد از جمع و شلوغی خوشم نمیاد ولی روابطم با همکاران و اشناها خیلی گرم و صمیمیه

مثلا کجاها برم؟😂

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته