2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من حسم نسبی هست برا بعضیا خیلی خیلی درست در میاد برا بعضیا اصلا پس اول بذار حدس ماه تولد بزنم تیر ما ...

تیر ماهی نیستم ،عنصر آتش چیه ؟

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

میشه لطفا به منم جواب بدی؟میشه بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجوریه؟اسمم ...

لعیا جان نمی‌دونم چرا حس کردم شما زیاد اجتماعی نیستی یا حالا تو جمع ها شرکت نمیکنی 

بنظرم اگه بیشتر حضور پیدا کنی ارتباط بگیری قطعا به خواسته ات می‌رسی 

لعیا جان نمی‌دونم چرا حس کردم شما زیاد اجتماعی نیستی یا حالا تو جمع ها شرکت نمیکنی بنظرم اگه بیشتر ح ...

☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️کار بدی کردم اونکارو کردم؟ به یه دختر دیگه چش داره؟ دختره ازم خوشگلتره؟

لعیا جان نمی‌دونم چرا حس کردم شما زیاد اجتماعی نیستی یا حالا تو جمع ها شرکت نمیکنی بنظرم اگه بیشتر ح ...

اره زیاد از جمع و شلوغی خوشم نمیاد ولی روابطم با همکاران و اشناها خیلی گرم و صمیمیه

مثلا کجاها برم؟😂

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز