2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری که مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 83 پست
اوه اوه ما که اولش مادر شوهرمون دوسمون داشت(ظاهرا) هی میگفت هر چی پدرشون بگن حرف حرف شماس و اینا وقت ...

پس چش شد یهو؟؟؟؟؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چش شد یهو؟؟؟؟؟

ببین به پسراش خیلی وابسته است بارها به شوخی گفته بود من برای اینکه پسرام از نظر جنسی اذیت نشن براشون زن گرفتم پسرام مال خودمن . داداش بزرگه هر شب بعد کار میرفت خونه مامانش جمعه ها هم صبحانه میرفت خونه مامانش شوهر منم کم و بیش شبیه اون بود ولی کمتر هی گیر میداد تو نمیذاری بیاد بعد گفتم زن گرفته که همش پیش مامانش باشه ؟ بعد به اینکه من چادر سرم نمیکنم هم گیر میداد محجبه ام اما بی چادر اون شب سره چادر بحث شد و توی راهرو میخواستیم سوار آسانسور بشیم منو هول داد

ببین به پسراش خیلی وابسته است بارها به شوخی گفته بود من برای اینکه پسرام از نظر جنسی اذیت نشن براشون ...

عجب عفریته وحشی گاویه !!!!!

مردم نرمال از کنار ادم باردار هم با احتیاط رد میشن بعد این هل میده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اوه اوه ما که اولش مادر شوهرمون دوسمون داشت(ظاهرا) هی میگفت هر چی پدرشون بگن حرف حرف شماس و اینا وقت ...

وقتی شمشیر از رو بسته باشه

میدونی دشمنت کیه

شکایت مادرشوهرت میکردی

باعث مرگ بچت شد

ناراحت نشی مامانت خنگ بودهاینقدر حرصش میدادمبعدم پاشو از زندگیم میبریدم

وقتی هنوز بلد نیستی مودبانه نظرتو بدی ریپلای نکن. خنگ اونیه که هنوز عقلش اینقدر قد نمیده که مادرو بااین الفاظ توصیف نکنه!!!!