2777
2789
چون دست به فروشمم خوبه

😂😂😂😂

طلا همشش ضرره درصورتی خوبه که ادم انقدر پول اضاف داشته باشه و دیگه هیچ درز بازی نباشه بدی طلا بخری وقتی ده تومن میخری باید هفت تومن بفروشی مجبپری مگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂طلا همشش ضرره درصورتی خوبه که ادم انقدر پول اضاف داشته باشه و دیگه هیچ درز بازی نباشه بدی طل ...

این درصورتیه که کمتر از یکسال سرمایه گذاری کنی گلم

من از سال 1400 دارم طلا میگیرم حتی با 2 تومن طلای دست دوم بدون اجرت شکسته و تا الان فقط سود کردم 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

خریدای عیدت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بیشتر ببینید
😂😂😂😂طلا همشش ضرره درصورتی خوبه که ادم انقدر پول اضاف داشته باشه و دیگه هیچ درز بازی نباشه بدی طل ...

کی میگه طلا ضرره 

از اون حرفا بود 

طلای دسته دوم هیچوقت ضرر نیست چهارساله که خودم همینکارو میکنم 

الان بین طلاهام طلاهست گرمی یک تومن خریدم

گارد نمیگیرم عزیزمولی اشتباه راهنمایی کردن درست نیس بنده خدا هر چند کم میخواد سود کنه اومده سوال میک ...

الان باید از شما اجازع بگیریم نظر بدیم؟بس کن لطفا اینجا هرکس حق اظهار نظر داره چرا بنده خدا بره به یک گرم طلا ده میلیون پول بده واقعا چرا؟