2777
2789
خب دیگه بلاخره توی واژن هوا جمع میشه و با ی فشار خارج میشه تایمی که پا ها رو بالا نگه میداریم هوا زی ...

من قبلا دو سه روز پریودی داغون بودم 😑 حباب میزد برا خودش 😂 یمدت خوب شده بود یا بعد پریودی صدا داشت .. و تازگیام کلا خفه بود تا دیروز ک صداهای انفجاری داشت ابروم رفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی 😍 یعنی شماهم یکماه بعد کورتاژ صدا داشت؟ پریودتون کی بود؟

من کورتاژ نکردم زایمان کرده بودم بعد یه مدت دیدم قارت قارت صدا میده باد میرفت داخل بعد با صدا خارج میشد مخصوصا موقع نماز داشتم سکته میکردم مامانم گفت طبیعیه دوستامم گفتن ماهم شدیم خوب شده دکترمم گفت طبیعیه کگل رو انجام بده خوب میشی من زیادم انجام ندادم تنبلیم میومد الحمدلله خودش رفع شد.

یعنی دیروز شل شده همینحوری

ن عزیزم یک روزه ک همین چیزی پیش نمیاد عضلات کم کم ضعیف میشن و خروج باد از واژن هم یکی از علائماشه و بعد اینکه  بخاطر همون کورتاژه و‌کاملا هم طبیعیه

کلا ورزش کگل برای خانوما خیلی توصیه میشه ی روش برای جلوگیری  و درمان افتادگی رحم  هم هست

هیچی ابروم رفت خودش گوزو هست اما من خجالت میکشم

🤭🤭

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من کورتاژ نکردم زایمان کرده بودم بعد یه مدت دیدم قارت قارت صدا میده باد میرفت داخل بعد با صدا خارج م ...

اها ممنون ک جواب دادی .. منم زورم میاد از کگل ولی باید انجام بدم

ن عزیزم یک روزه ک همین چیزی پیش نمیاد عضلات کم کم ضعیف میشن و خروج باد از واژن هم یکی از علائماشه و ...

اها ممنون .. علت ضعف عضلات رو نیدونید شما؟ یعنی راهی هست جلوشو بگیریم