2777
2789
از نظر من اتفاقا خیلی قشنگهالبته شاید نظرم مث اکثریت نباشه

خب قشنگ که هست ولی برای یک خانوم خوب نیست لوسه وبی معنی 

اما دختر بچه براش خوبه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم اینا یه فامیل داشتن اسمش گلابی بود

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه خانم حدود ۷۰ ساله داریم تو اشناها اسمش نباتاگه اونو نداشتیم شاید اسم تو دلیم رو میذاشتم نبات

ای جان منم ی خانوم ۷۵ اینا دیدم خوشگل سفییید بامزه لپ گلی خخخ گفتم اسمتون چیه گفت خورشید

دلم میخاس بغلش کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ای جان منم ی خانوم ۷۵ اینا دیدم خوشگل سفییید بامزه لپ گلی خخخ گفتم اسمتون چیه گفت خورشیددلم میخاس بغ ...

اسم قشنگا رو پیرزنا بردن 

حالا موندم اسم تو دلی رو چی بذارم🥴🥴

تازه همسایمونم اسمش ریحانه خانومه

اسم قشنگا رو پیرزنا بردن حالا موندم اسم تو دلی رو چی بذارم🥴🥴تازه همسایمونم اسمش ریحانه خانومه

خخخخ عزززیزم دقیقااا

یکی دیگه ام ایران بود خخخ

بزار ساحل دریا برکه 🤣🤣🥰

نه به آب علاقه ندارم😶❤

عهه

بزار کویر🤣🤣

واقعا اسم خوشگل سخته

آدرینا 

دلوین 

سابرینا 

نیکا

دینا 

طنین 

باورت میشه هیچ اسمی به دلم نمیشینه؟؟شاید بذارم پناه🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

پناه ام قشنگه 

آره خیلی ازاسماام‌من ب دلم نمیشیه ولی اون آدرینا ک میگم بچه فامیلمونه بی نهایت خوشگل ماشالا