2789
از نظر من اتفاقا خیلی قشنگهالبته شاید نظرم مث اکثریت نباشه

خب قشنگ که هست ولی برای یک خانوم خوب نیست لوسه وبی معنی 

اما دختر بچه براش خوبه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قشنگ که هست ولی برای یک خانوم خوب نیست لوسه وبی معنی اما دختر بچه براش خوبه

یه خانم حدود ۷۰ ساله داریم تو اشناها اسمش نبات

اگه اونو نداشتیم شاید اسم تو دلیم رو میذاشتم نبات

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

یه خانم حدود ۷۰ ساله داریم تو اشناها اسمش نباتاگه اونو نداشتیم شاید اسم تو دلیم رو میذاشتم نبات

ای جان منم ی خانوم ۷۵ اینا دیدم خوشگل سفییید بامزه لپ گلی خخخ گفتم اسمتون چیه گفت خورشید

دلم میخاس بغلش کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ای جان منم ی خانوم ۷۵ اینا دیدم خوشگل سفییید بامزه لپ گلی خخخ گفتم اسمتون چیه گفت خورشیددلم میخاس بغ ...

اسم قشنگا رو پیرزنا بردن 

حالا موندم اسم تو دلی رو چی بذارم🥴🥴

تازه همسایمونم اسمش ریحانه خانومه

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

اسم قشنگا رو پیرزنا بردن حالا موندم اسم تو دلی رو چی بذارم🥴🥴تازه همسایمونم اسمش ریحانه خانومه

خخخخ عزززیزم دقیقااا

یکی دیگه ام ایران بود خخخ

بزار ساحل دریا برکه 🤣🤣🥰

خخخخ عزززیزم دقیقااایکی دیگه ام ایران بود خخخبزار ساحل دریا برکه 🤣🤣🥰

نه به آب علاقه ندارم😶❤

نه به آب علاقه ندارم😶❤

عهه

بزار کویر🤣🤣

واقعا اسم خوشگل سخته

آدرینا 

دلوین 

سابرینا 

نیکا

دینا 

طنین 

عههبزار کویر🤣🤣واقعا اسم خوشگل سختهآدرینا دلوین سابرینا نیکادینا طنین

باورت میشه هیچ اسمی به دلم نمیشینه؟؟

شاید بذارم پناه🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

باورت میشه هیچ اسمی به دلم نمیشینه؟؟شاید بذارم پناه🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

پناه ام قشنگه 

آره خیلی ازاسماام‌من ب دلم نمیشیه ولی اون آدرینا ک میگم بچه فامیلمونه بی نهایت خوشگل ماشالا