2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت سه یهو بیدار شدم دیگه خوابم نبردداره صدای باد میاد

ای کاش یکم از اون باد سمت مام میومد  دیگه داره حالم بهم میخوره از تعطیلی بخاطر الودگی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
😂😂😂منو دعوا می‌کنه اگه جواب ندم

🤣 شماها ک دعوا خورتون ملسه 

بیخیال بذا دعوا کنه بخواب 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
هی بهم زنگ میزنه نمبزاره بخوابم

یکی این وقت به من زنگ بزنه، قابلیت اینو دارم که تا اخر عمر دیگه نبینمش. 

بزاره ۸ به بعد زنگ بزنه، اخه الان وقتشهههههه! 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم مثل خودت 

ولی امشب  بیشتر برای اینکه یاد عشقم از سرم نمیره  و بخاطر عمه ام که یه سری حرفایی در مورد بابام زد

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

26 میشماز هفته ی قبل همش دارم گریه می کنم...دوست نداشتم این طوری 26 ساله بشم..همیشه تصورم یه چیز دیگ ...

هنوز کلی فرصت داری منم فکر نمی کردم21رد کنم مجرد بمونم

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه

من الان می‌خوام برم بخوابم 😅

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام