2777
2789
چرا چیشدهاینو پرسیدی...اولین نفری هستی که پرسیدی بغضم ترکید گریم گرفت:)

باید یه تصمیم مهم بگیرم ولی بخاطر وسواسم نمیتونم

خیلی از آینده میترسم

نگرانم که تهش این دریای زندگی منو به کدوم ساحل میرسونه

وای عزیزممم😓😓

اگه ناراحتت نمیکنه ، از خودت بگو. الان چیکار میکنی.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
آرومم و میدونم آرامش الانمو مدیون جنگیدن و پا پس نکشیدنم هستم

میشه به منم یاد بدی قوی بودنو

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چه مرگشه میگه از ازار دادن من خوشش میاد دو سه بار رفتم تو اتاق خواب گریه کردم اومدم الان از ...

منم همینطور 

امروز سر اینکه براش ایموجی لبخند فرستادم کلی دعوا کرد و فوشم داد دلمو شکست حالم خیلی بده

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

بیا بگو چی حالتو بد میکنه یعنی دلیل حال بدت

بی عرضه و مظلوم و بی اعتماد به نفس ام دیگه از این بدتر

حتی اگه وارد رابطه هم بشم طرف سواستفاده می‌کنه از این ضعفم بهم ظلم میشه حس میکنم

باید یه تصمیم مهم بگیرم ولی بخاطر وسواسم نمیتونمخیلی از آینده میترسمنگرانم که تهش این دریای زندگی من ...

چه تصمیمی بگو شاید تونستم کمکت کنم

الان...قلبم تیر میکشه دستام میلرزه انگشت شصتم دست راست قفل کرده چسبیده به کف دستم تکون نمیخوره پام بی حس شده 

یکی که خیلی دوسش دارم چهار سال باهاش بودم و الان نامزدیم و عید عقدمه هر روز باهام جنگ میکنه من به خاطر خودمو تغیر دادم اخلاقمو براش جنگیدم 

اونم واسم جنگیده ولی اخلاقش امروز سر اینکه براش ایموجی لبخند فرستادم کلی فوشم داد و دعوا کرد گفت افسرده ای فلانی و کلی فوش بعد من در حالی که دلم شکسته بود سعی میکنم همیشه خوشحالش کنم 

ای بابا خیلی دلم میخواد بفهمم تو کله مردا چی میگذره

گوه میگذره گووووه 

هدفشون چیه 

من فردا میخوام برم ارام بخش بزنم 

بهش زنگ بزنم با اینکه عاشقشم به خاطرش با همه لج کردم با همه جنگیدم شبو تا صبح تو خیابون بودم بیمارستانی شدم گریه کردم قلب درد گرفتم ولی میخوام بگم هدفت چیه؟اگه نمیخوای منو اگه میخوای اذیتم کنی برو..

بی عرضه و مظلوم و بی اعتماد به نفس ام دیگه از این بدترحتی اگه وارد رابطه هم بشم طرف سواستفاده می‌کنه ...

وای منم 

الان حالم بده دلم میخواد خودمو بکشم چرا این همه اذیتم میکنه هدفش چیه:)