2777
2789
اره فکر کنم نمیدونم یعنی شهر هامون یکی نیست هروقت حضوریه ارومه خوبه خوشحاله هروقت مجازیه فوش میده می ...

بیشتر بهش میخوره خر باشه🤣 آخرین بار تو هم ناز کن بگو منم نمیخوام اگه کوتاه اومدم یعنی همین خره😂

اما اگه جدی جدی اینجوریه برا خودتم که شده تجدید نظر کن

رلته یا نامزد؟

نامزدمخیلی بچه ننه س کار میکنه همه پولش دست اوناس .خودش اختیاری نداره

چرا به خودش نمیگی که بدت میاد؟

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر بهش میخوره خر باشه🤣 آخرین بار تو هم ناز کن بگو منم نمیخوام اگه کوتاه اومدم یعنی همین خره😂اما ...

وای نمیدونم چه غلطی کنم

نامزدمه اولش مجبوری نامزد کردم بهم تجاوز شد 

ولی الان حالم بده چون عاشقش شدم نمیدونم چیکار کنم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

چه تصمیمی بگو شاید تونستم کمکت کنمالان...قلبم تیر میکشه دستام میلرزه انگشت شصتم دست راست قفل کرده چس ...

کنکوریم تو دو راهی گیر کردم

پارسال یه اموزشگاه خوب ثبت نامم کردن ولی چون بچه‌هاش خیلی رو اعصابم بودن ول کردم اومدم بیرون ، گفتم یه مدرسه دولتی داغون ثبت نام میکنم با کلاس انلاین میرم جلو. حالا جدیدا مدیر تحت فشار گذاشتتم که هر روز برم . هر روز توهین میکنن بهم جلوی همه. خسته شدم. خانوادمم میگن یا بر میگردی همون اموزشگاه یا هر روز میری مدرستو. گیج گیجم.

همیشه سر این چیزای کوچیک بد فاز میشه یا اولین باره؟

بعدش دیگه حرف نزدین؟

اگه چهار ساله کنارته فکر کنم خیلی دوستت داره

حس میکنم از یه جای دیگه دلش پر بوده

بنظر من وقتی ارومتر شد باهاش صحبت کن

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
وای عزیزممممامیدوارم خوب شههه

مرسی خوشگلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای نمیدونم چه غلطی کنمنامزدمه اولش مجبوری نامزد کردم بهم تجاوز شد ولی الان حالم بده چون عاشقش شدم ن ...

بهت تجاوز کرد برا همین نامزدش شدی؟

ببین الان تو دیگه حق قانونی هم داری زر زر می‌کنه الکی😂

همین جلوش تو هم دربیا ضعف نشون نده بیشتر سوارت میشه ها

مهریت اوکیه؟